Yemek sitesi
1.039 görüntülenme · 4 yanıt
arkadaşlar benim FATOŞ'UN MUTFAĞINA HOŞGELDİNİZ:) adında bir yemek sitem var.buyrun beklerim..allah'ın rahmeti üzerinize olsun
selamunaleykum karesim ben bugun bu mutfain sana ait oldugunu bilmeden gezmistim senin oldugunu duyunca cok sevindim. tariflerin cok hos ellerine saglik Allah,a emanet ol selam ve dua ile....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
S.a kardeşim çok güzel hakkaten bende böyle çalişmalara merakliyim tam benlik :g tarifler hergün degişiyor mu . Yani tarih atmişsiniz ya günün menüsü şeklindemi ilerliyor . Selam ve dau ile...
şimdi ramazandayız diye tarfiler her gün güncelleniyor..normal zamanda güncellemek sizin elinizde.beğendiğiniz e çok sevindim arkadaşlar.allah razı olsun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40923-yemek-sitesi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- üç parmakle yemek yemek(Yemek Yemenin Adabı) Dini sohbet 2 cevap
- Az Yemek yemek! Hadis-i Şerif 17 cevap
- Mimar Sinan'ı tanıtan ilk web sitesi açıldı Bilim ve Teknoloji Haberleri 1 cevap
- İslamiyet sitesi bayrama manisiz mi girsin=) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- yahudi sitesi facebook'u terk edin BOYCOTTısrael Boykot 22 cevap
- Çok Güzel bir Kur'an-ı Kerim Sitesi... Kuran-ı Kerim 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.