Amr İbnu Şu'ayb an ebihi an ceddihi( radıyallahu anh) anlatıyor;"resulallah"a.s. buyurdularki "saçtaki akları yolmayın.Zira bir kimse müslüman iken tek bir kıl bile ağarmış olsa bu Kıyamet günü onun için mutlaka bir nur olur......
Saçtaki aklari yolmanin hükmü
896 görüntülenme · 3 yanıt
Saçlarim erken kirardi ama hiç yerinmedim hep gurur duydum.bazi insanlar saç kirarmasini takvadan derler.inşallah o takvaya ulaşmaya nail olmuşuzdur
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
zehraislam, post: 777781, member: 77129Amr İbnu Şu'ayb an ebihi an ceddihi( radıyallahu anh) anlatıyor;"resulallah"a.s. buyurdularki "saçtaki akları yolmayın.Zira bir kimse müslüman iken tek bir kıl bile ağarmış olsa bu Kıyamet günü onun için mutlaka bir nur olur......[/QUOT
S.A. KARDEŞİM..
İLGİNÇ. BENİM SAÇLARIMDA DA BEYAZLAR VAR KÜÇÜK YAŞTA ÇIKMIŞTI 1-2 TANEYDİ ŞİMDİ ÇOGALDI, BAZEN ANNEM GÜLER KIIZIM SENİN SAÇLARINDAKİ BEYAZLAR KADAR BENDE YOK DİYE....
EVET YA ANNEMİN SAÇLARINDA HİÇ BEYAZ YOK NEYSE ...
SELAM VE DUA İLE....
GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40921-sactaki-aklari-yolmanin-hukmu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Islam’da Resmin Hükmü İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- Sakal traşı olmak veya sakal bırakmanın hükmü nedir? Emir ve Yasaklar 8 cevap
- Başörtüsünün hükmü nedir? Başı açık gezmek insanı nasıl bir tehlikeye götürür? Fıkıh ve Akaîd 31 cevap
- İSLAM'DA RESMİN HÜKMÜ Resimler 1 cevap
- Televizyon seyretmenin hükmü nedir? Nasihatler 2 cevap
- Namaz Kilmayanin Hükmü İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.