RE: Soru Cevap(Çeşitli sual ve cevaplar...)
RE: Soru Cevap(Çeşitli sual ve cevaplar...)
aysezen yazdı:
nedir bu ya????????? kimdir bu yanıtları veren arkadaş ve kimdir Allah razı olsun diyen diğerleri? sizin aklınız başınızda mı? koyun gibisiniz maaşallah. İslam ülkeleri sizin gibiler yüzünden bu durumda. bu yüzden putperest japonlar, çinliler bile yürüdü gidiyor. siz oturun da haşema ile denize girilir mi onu tartışın. yok kadın çalışabilir miymiş de yok bilmem ne miymiş. kimsiniz ya. hayatınızda hiç faydalı bir iş yaptınız mı? tek fayda kadının çocuğuna bakması kocasına hizmet etmesi. bu ne tembellik yaaaa. isteyen kocasına da hizmet eder çalışırda. siz oturun tabi burada avret yeri tartışın. sonra akşama börek açın ne ilginç benim aklım sizin düşüncelerinizi almıyor gerçekten. nedir şimdi benim başımda bir örtüm yok. sabahtan akşama kadar çalışıyorum. şimdiye kadar eşimin ütüsüz birtek gömleği, yemeksiz bir akşamımız olmadı. herksten temiz oldum. Allah rızası için biliyor musunuz? bunu anlayabilirmisiniz. beyniniz yeterli mi. ben de başımı örter hadi sen çalış ben yiyim derdim. çok da güzel olurdu. siz var ya tembelliğinizin arkasına sığınıp hadis araştırın kadının çalışmasının uygun olmadığını ispat için. Allah rızasının anlamını iyi kavrayın lütfen. Rabbim benim emeklerimi de görüyor sizin yan gelip yatışınızı da. ben bu sabah bu siteye girdim.ancak anlıyorum ki hayat görüşümüz çooooooook farklı. hoşçakalın. Allah sizlere akıl fikir versin.
ARKADAŞI ELEŞTİRİCEKSEN DE BÖYLE YAPILMAZ.KALP KIRMAK KABEYİ YIKMAKTIR. HEPSİ BAHANE KADIN BAŞINI AÇAMAZ ALLAHIN KESİN EMRİ VARDIR O KADAR