hat karışımı,kalem işi(kendi çalışmalarım)
2.815 görüntülenme · 11 yanıt
Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Ebeden Daimen Kesiren Kesira..
Maşallah Barekallah..Elinize emeğinize sağlık olsun...çok güzel bi çalışma...okuldayken bizimde küçük çaplı çalışmalarımız olmuştu..çok ince bi sanat..bu arada tezhip çalışmamda olmuştu fakat okul bitince onuda bitirdim..şimdilerde keşke devam etseydim diyorum...bu çalışmalarınız tezhiple birleşince muhteşem bi çalışmaya dönüşür..onunlada süsleyin inşaallah..Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin...inşaallah hattat olarakta görürüz sizi...selam ve dua ile...
Maşallah Barekallah..Elinize emeğinize sağlık olsun...çok güzel bi çalışma...okuldayken bizimde küçük çaplı çalışmalarımız olmuştu..çok ince bi sanat..bu arada tezhip çalışmamda olmuştu fakat okul bitince onuda bitirdim..şimdilerde keşke devam etseydim diyorum...bu çalışmalarınız tezhiple birleşince muhteşem bi çalışmaya dönüşür..onunlada süsleyin inşaallah..Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin...inşaallah hattat olarakta görürüz sizi...selam ve dua ile...
Aşkâ MecnunAleykümselam..
Bu paylaşımlar sizemi ait. Maşallah paylaştığınız için teşekkür ederim emeğinize sağlık..
Devamını beklerim inşallah zaman zaman bende katkıda bulunmak isterim ;)
Selam ve dua ile
evet kardeşim ben teşekkür ederim sağolun inşallah hayırlısı ile rabbim razı olsun..
ireme, post: 777059, member: 59734Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Ebeden Daimen Kesiren Kesira..
çok teşekkür ederim ALLAH(c.c)razı olsun..ne güzel maşallah isteseniz devam edersiniz ediniz bence bundan daha güzel daha keyifli bir şey yok..tezhipde çok güzel..ama ben kumaş üzeri hat karışımı kalem işi yapıyorum,yani kamış falan kullanmıyorum biraz farklı oluyor benimki..tezhipi çok severim inşallah oda olucak..rabbim razı olsun inşallah aminn selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40848-hat-karisimi-kalem-isi-kendi-calismalarim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- yürek söyledi, kalem dinledi; kalemse dil oldu lal bir sevdaya... Şiirler 6 cevap
- Söze gerek yok kalem anlatmış anlamlı karikatürler Resimler 17 cevap
- Kalem suresi birinci ayeti ,Kalemin yaratılması hakkında bilgi Kur'an Tefsiri 2 cevap
- "kalem bitti..." Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Rengi Algılayan Kalem Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Kırmızı uçlu bir kurşun kalem... Nasihatler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.