hat karışımı,kalem işi(kendi çalışmalarım)

2.815 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

selamın aleyküm arkadaşlar yeni çalışmalarım umarım beyenirsiniz inşallah :)

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aleykum selam emeginize saglık olsun ne kadar güzel..
selam ve dua ile
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

aleyküm selam kardeşim...
ellerine emeğine sağlık,çok güzel olmuşlar..

selametle,rabbime emanetsiniz...
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

selamun aleykum ...
ellerine sağlık gercekten cok guzel olmus..
dua ile...
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

aleyküm selam teşekkür ederim beyendiğinize sevindim ALLAH(c.c)razı olsun...
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

a.s. arkadaşım
gerçekten çok güzel olmuş hat sanatı büyük bir emek istiyor bende çok seviyorum başlamıştımda ama devam ettiremedim
selametle...
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

aleyküm selam teşekkür ederim keşke devam etseydiniz üzüldüm inşallah devamını getirirsiniz..
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ellerinize saglık çok güzel çalışmalar güzel bir hobi
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

ALLAH(c.c)razı olsun teşekkür ederim
ireme

ireme

Mübarek Üye · 921 mesaj

Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Ebeden Daimen Kesiren Kesira..

Maşallah Barekallah..Elinize emeğinize sağlık olsun...çok güzel bi çalışma...okuldayken bizimde küçük çaplı çalışmalarımız olmuştu..çok ince bi sanat..bu arada tezhip çalışmamda olmuştu fakat okul bitince onuda bitirdim..şimdilerde keşke devam etseydim diyorum...bu çalışmalarınız tezhiple birleşince muhteşem bi çalışmaya dönüşür..onunlada süsleyin inşaallah..Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin...inşaallah hattat olarakta görürüz sizi...selam ve dua ile...
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Aşkâ MecnunAleykümselam..

Bu paylaşımlar sizemi ait. Maşallah paylaştığınız için teşekkür ederim emeğinize sağlık..
Devamını beklerim inşallah zaman zaman bende katkıda bulunmak isterim ;)
Selam ve dua ile

evet kardeşim ben teşekkür ederim sağolun inşallah hayırlısı ile rabbim razı olsun..
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

ireme, post: 777059, member: 59734Esselamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Ebeden Daimen Kesiren Kesira..

Maşallah Barekallah..Elinize emeğinize sağlık olsun...çok güzel bi çalışma...okuldayken bizimde küçük çaplı çalışmalarımız olmuştu..çok ince bi sanat..bu arada tezhip çalışmamda olmuştu fakat okul bitince onuda bitirdim..şimdilerde keşke devam etseydim diyorum...bu çalışmalarınız tezhiple birleşince muhteşem bi çalışmaya dönüşür..onunlada süsleyin inşaallah..Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin...inşaallah hattat olarakta görürüz sizi...selam ve dua ile...

çok teşekkür ederim ALLAH(c.c)razı olsun..ne güzel maşallah isteseniz devam edersiniz ediniz bence bundan daha güzel daha keyifli bir şey yok..tezhipde çok güzel..ama ben kumaş üzeri hat karışımı kalem işi yapıyorum,yani kamış falan kullanmıyorum biraz farklı oluyor benimki..tezhipi çok severim inşallah oda olucak..rabbim razı olsun inşallah aminn selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.