~*~Papatyalar~*~
25.966 görüntülenme · 255 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm ablam..
Laleleri duyunca koştum geldim forumunuza:).. Hakkınızı helal edin inşallah, ben de favorilerimden olan lalelerden eklemek istiyorum, lalezarımdan..Resimler çok güzel..Emeğinize, yüreğinize sağlık.. Ekleyen kardeşlerimizin de inşallah..Selam Ve Dua ile..

Laleleri duyunca koştum geldim forumunuza:).. Hakkınızı helal edin inşallah, ben de favorilerimden olan lalelerden eklemek istiyorum, lalezarımdan..Resimler çok güzel..Emeğinize, yüreğinize sağlık.. Ekleyen kardeşlerimizin de inşallah..Selam Ve Dua ile..

aliye_aliye, post: 777629, member: 81355Selamün Aleyküm ablam..
Laleleri duyunca koştum geldim forumunuza.. Hakkınızı helal edin inşallah, ben de favorilerimden olan lalelerden eklemek istiyorum, lalezarımdan..Resimler çok güzel..Emeğinize, yüreğinize sağlık.. Ekleyen kardeşlerimizin de inşallah..Selam Ve Dua ile..
aleykum selam güzel kardeşim laleleri özellikle mor laleleri senin sayende sevdim güzel kardeşim.. lila_mor fovarimiz ya ikimizinde mor lalelerde güzel duruyormuş.. ne diyeyim.. ;) bizimle lalezarınızı paylaşmak istermisiniz.. yoksa kendinize mi saklıyorsunuz güzel kardeşim :D çok teşekkür ederim .. laleler için özellikle teşekkür ederim .. gönül bahçenden (lalezarından koparıp getirmişsin çok kıymetliler :)
muhabbetle güzel kardeşim
selam ve dua ile
huzur sokağıçok güzeller..
teşekkür edrim kardeşim dua ile
<DAMLA>selamun aleykum aminenur abla emeğine saglık hepsi çok güzel
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
aleykum selam güzel damlam teşekkür ederim papatyaları gördün hemen geldin degilmi sende papatyaları çok seviyorsun biliyorum...:)
teşekkürler kardeşim
selam ve dua ile
gülnisa
güzel hocam çok teşekkürler yüreginize saglık
selam ve duai le
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40826-papatyalar · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.