bunu insan olan yapmaz!

2.579 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
demir227

demir227

Kıdemli Üye · 105 mesaj

gerçekten de yazık. devlete başvurun bunun için. karısına şiddet uygulaması suç. hapse girerse aklı başına gelir. daha kötü döver diye düşünmeyin. daha kötü nası dövebilir öldürecek mi? oturup kalkamıyo diyosunuz. tekrar döverse tekrar şikayet edin.. susup kaldıkça daha da sapıtacaktır. gücün kendinde olduğunu düşündüğü için böyle yapıyor. kendisi de bundan zarar görmeye başlayınca işler değişir.

rabbim o zavallı anneyi feraha kavuşturur inşallah.. dua ile..
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

demir227gerçekten de yazık. devlete başvurun bunun için. karısına şiddet uygulaması suç. hapse girerse aklı başına gelir. daha kötü döver diye düşünmeyin. daha kötü nası dövebilir öldürecek mi? oturup kalkamıyo diyosunuz. tekrar döverse tekrar şikayet edin.. susup kaldıkça daha da sapıtacaktır. gücün kendinde olduğunu düşündüğü için böyle yapıyor. kendisi de bundan zarar görmeye başlayınca işler değişir.

rabbim o zavallı anneyi feraha kavuşturur inşallah.. dua ile..

iyi diyosunuz bunu bende düşünüdm ama bu boşanmaya gider ama kız boşanmak ta istemiyo en azından öyle bi şansı yok..

acaba diyorum komşular şikayet etse polise yani kız etmiş olmasa genede ceza alırmı acaba yasaları pek bilmiyorum
bilen biri varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim
merdiven

merdiven

Kıdemli Üye · 239 mesaj

efzairemAH Bİ ERKEK OLSAYDIM YANINA KOYMAZDIM İNANIN:a04:

bende erkek değilimki karşı dura bilmek için yürek gerekir bilek sonra
tevfikgulkonya

tevfikgulkonya

Yeni Üye · 4 mesaj

kardeşim seni eşin üçüsün gün sonra dövmüş sen sabret bir gün allah ona öyle bir ders verir oda alalhından bulur bende kayınam bizi rahat bırakmıyor eşimle 14 yılıkl evliyim ikitane oglum var biri 10 biri 12 yaşında ama kayınam ne derse yapar eşim ben ne dersem ter anlar hep evde devamlı kavga cıkar sonrada ben suclu olurum bir yıl olmadı baldızımı eşi attı gitti ve boşandı kadın hala akıllanmadı böyle giderse bende boşanma noktasındayım allah hepimize yardım etsin allah büyük
tevfikgulkonya

tevfikgulkonya

Yeni Üye · 4 mesaj

nep dua ediyorum allahım böyle kadınlara akıl ve isyan eylesin allahım öyle bir ceza versinki nerden geldiklerini şaşırsınlar o kız kadeşimede eziyet edenler de cezasını bulsunlar inşallah
tevfikgulkonya

tevfikgulkonya

Yeni Üye · 4 mesaj

kardeşim sen en yakın zamanda şahitli ısbatlı şikayet edecek kişi bulun mutlaha adalet tecelli edecektir tabiki adalet komşunun şikayetinide kabul edecektir siz en kısa zamanda bunu yapın
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.