Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
Rabbim yardımcınız olsun.
Rabbim size ve çocuklarınıza sabır versin.
Rabbim eşinize merhamet ve hidayet versin
Dua ile inşallah
4.614 görüntülenme · 49 yanıt
Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
elifffff, post: 780421, member: 59734canan ablacım,nasılsınız...?
herşey yolundadır inşallah,selametle...
rabbime emanetsiniz.
nurus, post: 778358, member: 86659YA RABBIM GÜC VERSIN...BELA VE MUSIBETLERIN SAPTIRICILIGINDAN TÜM DARDA KALANLARI KORUSUN..ALLAH IM YASADIGIMIZ HAYAT VE iMTiHANIMIZ NE KADAR ZORLASIRSA ZORLASSIN iSYAN ETMEDEN , DURUSUMUZU BOZMADAN üMIDiMIzI KAYBETMEDEN, KOSUSUMUZU YAVASLATMADAN SANA YOLALABiLMEYI NASIP ET...ELiNDEYiZ ALLAHIM VE ELINDE KALMAK ISTIYORUZ..ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..GERCEKTEN BURASI IMTIHAN DÜNYASI INSANIN BASINA HERSEY GELEBILIYOR..PEYGAMBERLERIMIZ EN BÜYÜK SIKINTILARI CEKMISLER....ÖNEMLI OLAN BU SIKINTILARA SABIR ILE KATLANABILMEK...ALLAH IM SABIR VERSIN ..DUALRDA BULUSALIM ABLACIM...ALLAHA EMANET OL...
UMUT IŞIĞISelamün aleyküm.ben gerçekten çok üzüldüm yaşadiklariniza ve bende kendi yaşadiklarima döndüm biran.ben dayanamadim ve boşandim ve 1 çocuğum var.bukarari vermek okadar zorki ben çok sabr ve dua etti vede çok şans verdim düzelmesi için ama olmadi rabbim bukadarini nasib etmiş.ben duami şu şekilde ettim allahim eğer düzelecekse neolur biran önce düzelsin yoksa biran önce bitsin dedim ve böyle oldu sonuç allah hepimizin yardimcisi olsun ama tek öğrendiğim insanin huyu asla değişmiyor zaman kaybi şans vermek
elifffff, post: 780421, member: 59734canan ablacım,nasılsınız...?
Herşey yolundadır inşallah,selametle...
Rabbime emanetsiniz.
rüyam3Selamün Aleyküm
Ne diyeceğimi inanın bilmiyorum böyle adamları Rabbim ıslah etsin bu mübarek Ramazan ayında Rabbim dualarınızı kabul eder inşaAllah kısa zamanda feraha çıkarsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun ayrıca bir arkadaşımda durumunuza çok üzüldü 1 Fatiha ve 3 İhlas okudu Rabbim kabul eder inşaAllah...
CANAN25ALLAH RAZI OLSUN inşallahhhhhhh şu an o kadar kötüyümki ne yazacağımı nasıl dua edeceğimi bile şaşırdım. Yalvarım ne olur şu an bu yazımı okuyan kardeşlerim benim için dua edermisiniz?
@ebruliYUCE RABBIM bu guzel rahmeti bol ayda;size hayirli kapilar acsin,icinizdeki SIKINTINIZI insallah feraha cikartsin.esinizide islah etsin yaradanim.
ALLAH yar ve yardimciniz olsun INSAALLAH...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40807-sikintimi-giderecek-bir-yol-varmi · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.