Ah Etme Yanlızlığım
2.826 görüntülenme · 24 yanıt
huzur sokağı,ayşe alkan,ferdi06 teşkkürler allah razı olsun selam ve duayla inş
MELİNAY
Vaktileyl kardeşim eline emeğine sağlik dört gözle diğerlerini bekliyoruz bu arada yalniz olmana üzülüyorum eniştem olurmusunHERZAMANKİ GİBİ
Beyeninize teşekkür ederimde pek anlayamadım ya ne eniştesi:a35: :))
MELİNAY
Vaktileyl kardeşim eline emeğine sağlik dört gözle diğerlerini bekliyoruz bu arada yalniz olmana üzülüyorum eniştem olurmusunHERZAMANKİ GİBİ
Beyeninize teşekkür ederimde pek anlayamadım ya ne eniştesi:a35: :))
Vaktileyl kardeşim öyle güzel slaytlar hazirliyorsun ki ne bileyim sizin yapinizda eniştemin olmasini isterdim.sizinle birlikte olanlarin çok şansli olduğunu düşünüyorum daha doğrusu benimki bir his.hayirlisi olsun kardeşim slaytlarini çok başarili olduğunu söylemek istiyorum siteye girer girmez yeni slaytlarin var mi diye bakiyorum eline emeğine sağlik bizlerlede paylaştiğin için allah razi olsun selametle
selamun aleykum kardeşim muhteşem bir çalışma.Eşref ziyanın sesine benzettim ama emin değilim:)emeklerine sağlıkB)

MELİNAY, post: 781501, member: 30473Vaktileyl kardeşim öyle güzel slaytlar hazirliyorsun ki ne bileyim sizin yapinizda eniştemin olmasini isterdim.sizinle birlikte olanlarin çok şansli olduğunu düşünüyorum daha doğrusu benimki bir his.hayirlisi olsun kardeşim slaytlarini çok başarili olduğunu söylemek istiyorum siteye girer girmez yeni slaytlarin var mi diye bakiyorum eline emeğine sağlik bizlerlede paylaştiğin için allah razi olsun selametle
allah razı olsun çok teşekkür ederim lakin bu mümkün olamaz yani benden enişte olmaz bilmem anlatabildimmi:)))sayende tebessüm ettim teşekkür ederim:)
Nevin_1982, post: 781511, member: 30473selamun aleykum kardeşim muhteşem bir çalışma.Eşref ziyanın sesine benzettim ama emin değilim:)emeklerine sağlıkB)
aleyküm selam esşref ziya doğru:))emin olabilirsin hayrlı geceler
selamun aleykum vaktileyl emegine saglık kardeşim
eşref ziyanın bu ezgisini ilk dinliyorum güzelmiş..:)
hayırlı geceler
hayırlı geceler
aminenur, post: 781924, member: 59734selamun aleykum vaktileyl emegine saglık kardeşim
hayırlı geceler
aleyküm selam teşekkür ederim hayrlı geceler canımB):T
nigdeli, post: 781927, member: 23857Selamün Aleyküm kardeşim
Eşref Ziya'nın beğenerek dinlediğim eserlerinden biridir..
Emeklerinize sağlık olsun inşaAllahB)
Selametle kalın.. Allah'a emanet olun..
aleyküm selam sizinde yoırumunuza sağlık selam ve duayla hayırlı pazarlar
MELİNAYHayirli sabahlar kardeşim eniştem olamamana çok üzüldüm elden birşey gelmiyor ilahi takdir:a35:SLAYTLERINA DOYAMIYORUM ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK
amin ecmain inşallah profilimde site adresim var ordan takip edebilirsiniz kardeşim yenilikleri duayla vesselam:TB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40724-ah-etme-yanlizligim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.