Ezan Musikisi

2.157 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

Kanal yönetiminden rica bu formun derhal kaldırılmasıdır.

İlahiler yetmedi, yakında ezanı ve Kuran-ı Kerimide çalgı aletleriyle okuyacaklar. Onun provası yapılıyor. Allahü tealanın rızası için derhal kaldırılmasını tavsiye ederim.

http://forum.islamiyet.gen.tr/fikih-ve-akaid/60039-muzigi-dine-sokmak.html
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
aykut.md

aykut.md

Üye · 26 mesaj

umarım sizin dediğiniz gibidir... ben sadece insanlara iyi bişeyler vermek istedim ki bunu yaparken eğer Ezan musikisi ile sevaba girelim derken büsbütün günah işliyorsak Allah korusun.Emin olmasamda sözlerinizi ciddiye aldım.(emin değilim çünkü birçok cemaate ait sitelerde de var aynı müzik) ve videoyu kaldırdım Allaha emanet olun
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

aykut.md, post: 774133, member: 61910umarım sizin dediğiniz gibidir... ben sadece insanlara iyi bişeyler vermek istedim ki bunu yaparken eğer Ezan musikisi ile sevaba girelim derken büsbütün günah işliyorsak Allah korusun.Emin olmasamda sözlerinizi ciddiye aldım.(emin değilim çünkü birçok cemaate ait sitelerde de var aynı müzik) ve videoyu kaldırdım Allaha emanet olun

Abi Allahü teala razı olsun. Ne muradınız varsa hayırlısıyla ihsan eylesin . Sevgisiyle ve kendi sevdiklerinin sevgisiyle şereflendirsin.

Samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim. Evet niyetiniz elbette düzgündür. Ama inanın din düşmanları çok sinsi çalışıyor. Zaten birinci cevabta verdiğim linkte bu çok güzel bir şekilde açıklanmış.

Aşağıdaki linkte bulunan başlıkları okumanızı tavsiye ederim.

Dua eder dua beklerim.

Müzik ve teganni .:.: www.dinimizislam.com :.:.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.