🔒 Şu Anda Neyi & Kimi Dinliyorsunuz?
6.252 görüntülenme · 58 yanıt
kabir küçücüktür dardır
götürecek neyin vardır
göçeceksin bu dünyadan
seni çağırır yaradan
hazır mısın ey dostum:( Muhammed İlhan
şu anda vivaldi /andante yi dinilyorum sonra buna alakasız bir şeklilde listeye mehmet emin ay mp3 ekledim kan tutarla devam edecegiz inşaALLAH
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
aminenur, post: 773011, member: 86548ferahfeza ayini 4. Selam ..
selamün aleyküm kardeşim
bu dinlediğiniz nedir merak ettim
hayirli cumalar
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
berat05, post: 780361, member: 86659selamün aleyküm kardeşim
bu dinlediğiniz nedir merak ettim
hayirli cumalar
aleykum selam berat kardeşim .. tasavvuf müzigi genelde bu tarz dinliyorum.. vercegim linkte örnekleri var..
:: Gam ve telaş sizlerden uzak olsun :: Eski(meyen) Musikimiz ve Medeniyetimizin Sesleri :: Kültürden irfana Türk Tasavvuf Musikisi :: Muslim Artworks Islamic Art Design Sufi Wallpaper Photos Yansımalar Ömer Faruk Tekbilek Ney Neyzen mp3 ilahi mp3 ta
burdan köprü bir linkle
Eskimeyen Musikimiz ve Medeniyetimizin Sesleri
buraya girin orada 4 parça ayrıca listede 152. parçada tavsiye edebilirim .. eger bu tarzları dinlemeyi seviyorsanız site size göretam ideal;)
bunlara + olarak uyan ey gözlerim ve aşkın ile aşıklar.. siteleride köprü olarak verilmiş.. :):)
ayrıca ahmet nainanın kuran tilaveti var ilk sırada ali imran süresi harika birşey aynı o şelikde okudugu mp3 nü bulamadım .. çok güzel
selam ve dua ile kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40629-su-anda-neyi-kimi-dinliyorsunuz · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.