Yasin Suresi'ni Ezberlemek isteyenler...!
4.850 görüntülenme · 25 yanıt
bu sayfa güzel..acaba bu sadece yasin suresi için mi?...Allah razı olsun ezberlemek için yardımcı olur herkese...
selamün aleyküm,
sitenin ana sayfasında (Mount Hira, Learn Quran, Ayatul Kursi, Surah Yasin) diğer sureler de var, felak, nas, kafirun, ayetel kürsü, vb.
Arapça harfleriyle de ilgili linkler var, hoş bir site, ben surelerin ingilizce yazılışlarını ilk defa gördüm,
Rabbimiz kabre girmeden önce eksiklerimizi kapatmamızı nasip etsin inşAllah
selam ve dua ile, hayırlı günler
sitenin ana sayfasında (Mount Hira, Learn Quran, Ayatul Kursi, Surah Yasin) diğer sureler de var, felak, nas, kafirun, ayetel kürsü, vb.
Arapça harfleriyle de ilgili linkler var, hoş bir site, ben surelerin ingilizce yazılışlarını ilk defa gördüm,
Rabbimiz kabre girmeden önce eksiklerimizi kapatmamızı nasip etsin inşAllah
selam ve dua ile, hayırlı günler
Azerbaycan_li, post: 1239383, member: 104447bu sayfa güzel..acaba bu sadece yasin suresi için mi?...Allah razı olsun ezberlemek için yardımcı olur herkese...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40510-yasin-suresi-ni-ezberlemek-isteyenler · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- *yeniden* :) esmaül hüsna ezberlemek isteyenler bana katılır mısınız? Esmâül Hüsnâ 688 cevap
- erkek kardeşim serkan için 1 Yasin suresi ve 1Fetih suresi okur musunuz? Dua Bölümü 6 cevap
- Esmaül hüsnayı ezberlemek çok kolay yardımcı olabilirim. Esmâül Hüsnâ 27 cevap
- Esmaül-Hüsna Ezberlemek Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 3 cevap
- --Kırk hadis ezberlemek-- Hadis-i Şerif 1 cevap
- Kur'an'-ı Kerim'i Ezberlemek İçin İslami Bilgi ve Kaynaklar 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.