Söz-len-dim..:d

2.526 görüntülenme · 32 yanıt

Paylaş:
ahiret-yolcusu

ahiret-yolcusu

Kıdemli Üye · 137 mesaj

selamünaleyküm kardesim allah mesut etsin
elifali

elifali

Aktif Üye · 89 mesaj

Allah mutlu etsin kardeşim Rabbim tamamına erdirsin biömür mutlu ve huzurlu bir yuvan olsun.Darısı bizim başımıza inşallah.
semos

semos

Kıdemli Üye · 303 mesaj

Rabbim mesut etsin kardeşim,darısı başımıza inş. dualarını eksik etme bizlerden . selametle inşallah
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

rabbim mutlu mesut etsin kardeşim...
bende sözlenme arefesindeyim,:a16:rabbim gönlümüzdekileri bizlere dünya ahiret eş kılsın...(amin)
selametle,rabbime emanetsin.
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Hayırlı olsun inşallah

Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Dua ile
nesligul

nesligul

Aktif Üye · 81 mesaj

ALLAH C.C mesut bahtiyar etsin..
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Bak kardeşim sözlenmişsin daha yolun başındasın gel etme eyleme evlenip yuva kurup çoluk çocuğa karışıp ne yapacannnn.......:rolleyes:...dersem sakın ciddiye alma en iyisini yapmış oluyorsun ne güzel ben biraz espirili bir şekilde tebrik etmek istedim sizi :a03:
Allah c.c. tamamınıda nasip eder inşaAllah hayırlı olsun hakkınızı helal edin :a15:
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

:a44:ALLAH Cc tamamına erdirsin.huzurlu olursunuz inşallah..:a45:
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

selamunaleykum Allah tamamina erdirsin..imanli bir yuvaniz olsun insallah..Allaha emanet olun..
nurus

nurus

Mübarek Üye · 1.079 mesaj

...................................
FERDİ 06

FERDİ 06

Aktif Üye · 69 mesaj

allah tamaminina erdirsin allaha emanet olun
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm edacım.hayırlı bir haberle döndüğüne çok sevindim.tebrik ederim canım.Rabbim 2 cihandada mutlu etsin.darısı tüm bekar kardeşlerimizin başına.Allaha emanet ol güzel kardeşim.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

selamun aleyküm edacım
çok sevindim senin adına.Rabbim inşallah sonuna kadar daim etsin hayırlısıyla.hakkında hayırlısı olsun.en kısa zamanda yuvanızı kurup hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla afiyetle huzur ve mutlulukla hidayetle sevdiklerinizle ve hayırlı evlatlarla bir yastıkda yaşlandırsın inşALLAH.darısı tüm bekarlarımıza olsun inşALLAH kardeşim.selam ve dua ile rabbimize emanet olun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.