s.a ..allah(c.c) rahmati herkesin üzerine olsun
682 görüntülenme · 5 yanıt
herkese tekraradan s.a kardeşlerim ..ben nur nete cokk abuk sabuk sitelerde zaman gecirmişmm ama bu site karşıma gelincee ilk baqtımm gezdim gezerken bi konu vardı tefriciye alırmısınızz diyee herkess elinden geldiğince birilerine hemde tanımadıgı birileriiee yardımm ediyoor ne güsell dimii iştee bu yüzden burdayım karşılıksızz iiyilik var bu sitede yada ben öle bir site arıyodumm buraya denk geldii herşeyde hayır varrdırr dediklerii bu olsaa gerekk hadiin allaha emat olunn.........
aleykümselam kardeşim, hayırlı olsun..
çok güzel bir tevafuk olmuş, bu sitede hepimiz kardeş gibiyiz, çok haklsın elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz, Rabbim kabul ederse
sen de hoşgeldin aramıza, hayırlı paylaşımların olur inşaallah kardeşim
selametle.. :a03:
çok güzel bir tevafuk olmuş, bu sitede hepimiz kardeş gibiyiz, çok haklsın elimizden geldiğince birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz, Rabbim kabul ederse
sen de hoşgeldin aramıza, hayırlı paylaşımların olur inşaallah kardeşim
selametle.. :a03:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40306-s-a-allah-c-c-rahmati-herkesin-uzerine-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Herkesin bir sahabisi olsun mu ? (: Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 80 cevap
- Herkesin Hicri Yili Mubarek Olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 12 cevap
- Selamun Aleykum Herkesin Ramazan Ayı Mübarek Olsun Tanışma Köşesi 7 cevap
- HERKESİN CUMASI BUBAREK OLSUN Resimler 2 cevap
- ALLAH'ın rahmeti, selameti ve bereketi sizlerin üzerine olsun Tanışma Köşesi 4 cevap
- Allah ın selamı hepinizin üzerine olsun. Tanışma Köşesi 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.