selamun aleykum
1.629 görüntülenme · 28 yanıt
geç tanımaktan böyle bir siteye geç katılmaktan dolayı inşaallah fazla bir kaybım olmamıştır..herkese merhaba..
mustafakaya5geç tanımaktan böyle bir siteye geç katılmaktan dolayı inşaallah fazla bir kaybım olmamıştır..herkese merhaba..
ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah..
paylaşımlarınızı bekliyoruz..
selam ve dua ile..
Hayırlı Ramazanlar
selamün aleyküm
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm
Kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
Doğru seçim burda kardeşliğimiz çok güzel
Kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.
Doğru seçim burda kardeşliğimiz çok güzel
Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun...hayırlı ramazanlar...
çay gülüslm ben yeni üye oldun kabul ederseniz aranıza girmek istiyorum rize,liyim herkese slm
Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun....
Ve aleyküm esselam
aramiza hosgeldin, sefalar getirdin. Korkma birsey kaybetmemissindir. Yazilar 100 ünü saifede de olsa duruyor, ama iste genelde günlük yazilanlari okuyabiliyoruz ancak. Ona da tam olarak yetistiremiyoruz. Ramazanin ikinci gününde katilman senin icin büyük bir zenginlik olur umarim.Allaha c.c. emanet ol.
Selmaetle kal.
aramiza hosgeldin, sefalar getirdin. Korkma birsey kaybetmemissindir. Yazilar 100 ünü saifede de olsa duruyor, ama iste genelde günlük yazilanlari okuyabiliyoruz ancak. Ona da tam olarak yetistiremiyoruz. Ramazanin ikinci gününde katilman senin icin büyük bir zenginlik olur umarim.Allaha c.c. emanet ol.
Selmaetle kal.
arkadaşlar bi kız arkadaş bilgi rıca ediyorum
arkadaşlar arkadaşın sorusu bilgisi olan lardan bilgi istiyorum hocaya gitmiş kısmeti bağlı demiş sitendeki arkadaşlara danış dedi hoca olanlar var belki neyapa bilir bilginizi rıca ediyo
arkadaşlar arkadaşın sorusu bilgisi olan lardan bilgi istiyorum hocaya gitmiş kısmeti bağlı demiş sitendeki arkadaşlara danış dedi hoca olanlar var belki neyapa bilir bilginizi rıca ediyo
Sebahat.28Ve aleyküm esselam
Selmaetle kal.
soğol kardeş dileklerin için
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40277-selamun-aleykum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.