selamun aleykum

1.629 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
mustafakaya5

mustafakaya5

Yeni Üye · 4 mesaj

geç tanımaktan böyle bir siteye geç katılmaktan dolayı inşaallah fazla bir kaybım olmamıştır..herkese merhaba..
uzeyr

uzeyr

Mübarek Üye · 826 mesaj

mustafakaya5geç tanımaktan böyle bir siteye geç katılmaktan dolayı inşaallah fazla bir kaybım olmamıştır..herkese merhaba..

ve aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaAllah..
paylaşımlarınızı bekliyoruz..
selam ve dua ile..
Hayırlı Ramazanlar
selamün aleyküm
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm

Kardeşim üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.

Doğru seçim burda kardeşliğimiz çok güzel
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

Üyeliğin Hayırlara Vesile Olsun Kardeşim...

ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

slm ben yeni üye oldun kabul ederseniz aranıza girmek istiyorum rize,liyim herkese slm
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

Aleyküm Selam Biz Herkesi aramıza kabul ederiz bende Trabzon luyum Sitede iyi wakitler geçirmeni dilerim
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ve Aleyküm Selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun...hayırlı ramazanlar...

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

çay gülüslm ben yeni üye oldun kabul ederseniz aranıza girmek istiyorum rize,liyim herkese slm

Hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun....

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

herkese hayırlı ramazanlar
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

aleykümselam..
aman geç olsun da daimi olsun :a12:
hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşaallah..
selametle :a21:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Zararin neresinden dölürse karir kardşeim
hoşgeldin üyeliğin hayirli olsun inşallah
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

selmun aleykum herkese teşekurler umarım herşey güzel geçer herkesin hayatında bu aralar bikaç gün anca girecem çayım var çay toplucam köye çıkıp allah yardımcım olsun
Sebahat.28

Sebahat.28

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Ve aleyküm esselam
aramiza hosgeldin, sefalar getirdin. Korkma birsey kaybetmemissindir. Yazilar 100 ünü saifede de olsa duruyor, ama iste genelde günlük yazilanlari okuyabiliyoruz ancak. Ona da tam olarak yetistiremiyoruz. Ramazanin ikinci gününde katilman senin icin büyük bir zenginlik olur umarim.Allaha c.c. emanet ol.
Selmaetle kal.
zeyneb_86

zeyneb_86

Üye · 10 mesaj

hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun.Hayırlı ramazanlar...
MONA_ROZA

MONA_ROZA

Aktif Üye · 58 mesaj

Ben de yeni sayilirim ama size hoşgeldiniz demek istedim bende trabzonluyum..
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

arkadaşlar bi kız arkadaş bilgi rıca ediyorum

arkadaşlar arkadaşın sorusu bilgisi olan lardan bilgi istiyorum hocaya gitmiş kısmeti bağlı demiş sitendeki arkadaşlara danış dedi hoca olanlar var belki neyapa bilir bilginizi rıca ediyo
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

arkadaşlar arkadaşın sorusu bilgisi olan lardan bilgi istiyorum hocaya gitmiş kısmeti bağlı demiş sitendeki arkadaşlara danış dedi hoca olanlar var belki neyapa bilir bilginizi rıca ediyo
çay gülü

çay gülü

Aktif Üye · 77 mesaj

Sebahat.28Ve aleyküm esselam
aramiza hosgeldin, sefalar getirdin. Korkma birsey kaybetmemissindir. Yazilar 100 ünü saifede de olsa duruyor, ama iste genelde günlük yazilanlari okuyabiliyoruz ancak. Ona da tam olarak yetistiremiyoruz. Ramazanin ikinci gününde katilman senin icin büyük bir zenginlik olur umarim.Allaha c.c. emanet ol.
Selmaetle kal.

soğol kardeş dileklerin için
imported_Beyaz_

imported_Beyaz_

Üye · 38 mesaj

Selamun Aleykum hoşgeldiniz üyeliginiz hayırlı kardeşliginiz ebedi olsun inşaallah
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.