BEKÂRLIK - SULTANLIK MI?

4.704 görüntülenme · 41 yanıt

Paylaş:
mehmeterkoca

mehmeterkoca

Kıdemli Üye · 105 mesaj

RE: BEKÂRLIK - SULTANLIK MI?

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir konuya değinmissin.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim dua ile
FATMA_ERGUN

FATMA_ERGUN

Mübarek Üye · 3.537 mesaj

yusufk yazdı:
Günümüz şartlarında, haramdan korunmak hemen hemen imkansız hale geldiğinden ev geçindirecek kadar geliri olan gencin hemen evlenmesi şart haline gelmiştir.

ASLINDA BANA GÖER SULATNLIK TI AMA BU YORUMDAN SONRA FİKRİM DEGİŞTİ.BİDE EVLİLİGİN OLUMSUZ YÖNLERİNİNİ GÖRMESEM HEMEN EVLENİCEMDE:)

ABLA ALLHA RAZI OLSUN GÜZEL KONU
Ravza_Nur

Ravza_Nur

rabbim tüm bekar kardeşlerimizin hakkında hayırlısını versin
atabey76

atabey76

Kıdemli Üye · 215 mesaj

EVLİLİKTE KERAMET VARDIR ALLAH TEMİZ SÜT EMMİŞLEN KARŞILAŞTIRSIN TŞKKRLR:o
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

S.A. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.YÜCE ALLAH'IM HERKESİ HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN. ALLAH'A EMANET OL
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
fatmaerikci34

fatmaerikci34

Aktif Üye · 99 mesaj

KARDEŞLERİM BEN EVLİ BİR BAYAN OLARAK ŞUNU SÖLÜYORUM HİÇ BİRŞEY MÜKEMMEL DEĞİLDİR EVLİLİKTE ÖYLE TABİKİ İNİŞLERİ ÇIKIŞLARI OLACAKTIR O YÜZDEN KORKMAYADA GEREK OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİK İYİ YADA KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTE OLMAK O AĞLADIĞINDA AĞLAMAK GÜLDÜĞÜNDE GÜLMEK YANİ EŞİNİ BENİMSEMEKTİR ONUN EKSİLERİNİ ARTI YAPMAKTIR. HARAMDAN KENDİNİ KORUMAK İÇİN EVLİLİĞİ BEN TASVİP ETMİYORUM İNSAN ALLAH RIZASINI ALMAK İÇİN EVLENİR KARDEŞLERİM RABBİM TÜM BEKAR KARDEŞLERİME DE SALİH VE SALİHA EŞLER NASİP ETSİN AMİN
SUMRU

SUMRU

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 578 mesaj

s.a...

şimdilik sultanlık..
SUMRU

SUMRU

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 578 mesaj

SA DÜN VERDİĞİM CEVAP HALA NASIL AKTİF OLABİLİYOR.SİSTEMDE HATA MI VAR?
goncagulum

goncagulum

Üye · 26 mesaj

evlilik cok kutsaldir..ama bilene.dogru insani bulmak cok zorlasti..ve evlilikler dogru evlilik olmadigindan yikiliyor olanlar cocuklara oluyor...ama buda alin yazisidir bana gore her kes kaderinde ne varsa onu yasiyor.dogru insani bulmak kolay degil kimseye guvenemiyorsunuz...arkadaslar ALLAH hepimze saglik .dinine duskun ,ailesine duskun biri nasip etsin bkekarlar icin..insalla ..dogruyu soylemek gerekirse evliyim ama esim sapiklik pesinde buda beni gun gune cok uzuyor..o pislikler olduktan sonra bizim isimiz zor...
Ravza_Nur

Ravza_Nur

değerli kardeşim evet herkes kendi kaderini yaşıyor rabbim ne yazmışsa onu yaşamaya mecburuz inş sizin hayatınızda yoluna girer kardeşim eşiniz bırakır o peşinde olduğu davranışları dua ile aeo
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

FATMA_ERGUN yazdı:
yusufk yazdı:
Günümüz şartlarında, haramdan korunmak hemen hemen imkansız hale geldiğinden ev geçindirecek kadar geliri olan gencin hemen evlenmesi şart haline gelmiştir.

AYNEN KATILIYORUM.ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSINIZ EKLİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM.

bunları yazmışsınız kardeşlerim ama doğru ve hayırlısını bulmak değilmi önemli olan... Allahtan korkan günahtanda kendini sakınmasını bilir... yanlış bir evlilik yapmaktansa geç evlilik yapmak çok daha iyi olur diye düşünüyorum... tabiki herşey Allahtan...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

AMİN..ALLAH CC CÜMLE BEKAR KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI VE İMANLI EŞLER NASİP ETSİN........(BENDE DAHİL...AMİN)

Ecrin Hicran yazdı:
selamun aleyküm ablam.rabbim bekar olan tüm kardeşleirme hayırlı eşler nasip eylesin.
Ama öyle kanaat ve fazilet sâhipleri de vardır ki, onlar bütün gayret ve takatlarıyla çalışıp çabalarlar; buna rağmen ellerine geçen mütevazi imkânlarıyla kurdukları vasatî hayatlarından zevk alır, huzur duyarlar. İşte böyleleriyle yapılan evlilik bir vezirlik mâhiyetini de taşır, sultanlık hüviyetini de iktisap eder.
bencede ablam bu böyledir..doğru eş,kanaatkar eş,saygı ve sevgi duymasını bilebilen eş olduktn sonra gerçek sultanlık odur diye düşünüyorum..güzle bir konu ablam.paylaştığın için çok sağolasın.selam ve dua ile..
edaalican

edaalican

Kıdemli Üye · 454 mesaj

S.A rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin...
Ravza_Nur

Ravza_Nur

A S AMİN KARDEŞİM
nurrumeysa

nurrumeysa

Kıdemli Üye · 243 mesaj

sağol kardeşim güzel bir konuya deyin mişsiniz Allah razıolsun
hazan_gulu

hazan_gulu

Kıdemli Üye · 231 mesaj

S.A. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.YÜCE ALLAH'IM HERKESİ HAYIRLI İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN. ALLAH'A EMANET OL
talha ubeydullah

talha ubeydullah

Yeni Üye · 8 mesaj

allah razı olsun ama şu zamanda evlilik hemen isteyince olmuyorki çünkü aradığın doğru insanı bulamıyorsun allah tüm bekar insanlara hayırlı eşler nasip etsin dua ile SAMSUNLU
Ravza_Nur

Ravza_Nur

talha ubeydullahallah razı olsun ama şu zamanda evlilik hemen isteyince olmuyorki çünkü aradığın doğru insanı bulamıyorsun allah tüm bekar insanlara hayırlı eşler nasip etsin dua ile SAMSUNLU
Rabbim sizledende razı olsun kardeşim,eğer bizler doğru insan olmak için çalışırsak Rabbimde karşımıza doğru insanı çıkaracaktır.Mümin müminin aynasıdır.SELAM VE DUA İLE
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Selamün Aleyküm.

Paylaşim Için Allah Razi Olsun. Mmevlam Bütün Bekarlara Hayirli Ve Kendinlerine Denk Eşlar Nasip Etsin. ( Amin)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.