İSLAMİYET GEN TR Sahurda...!! [sahur muhabbeti köşesi]

12.948 görüntülenme · 162 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ

ay hafize annem Allah iyiliğini versin emi:a16:çok güldüm.tamam ben bayramdan sonra gidicem oraya inşallah.uğrarım.
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

mahsun kul, post: 789672, member: 82588KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ

ay hafize annem Allah iyiliğini versin emi:a16:çok güldüm.tamam ben bayramdan sonra gidicem oraya inşallah.uğrarım.

HANGİ GÜN GİDECEĞİNİ BİLSEM BENDE GELİRİM KAANA SUS PAYI BİZİ DUYSA BU SAATE NE KAYNATIYORSUNUZ DER FORMU KAPATIR :a04: BU ARADA KAANIN KULAKLARI MUTLAKA ÇINLIYORDUR
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Nur_u Secde

Nur_u Secde

hafize, post: 789674, member: 69715HANGİ GÜN GİDECEĞİNİ BİLSEM BENDE GELİRİM KAANA SUS PAYI BİZİ DUYSA BU SAATE NE KAYNATIYORSUNUZ DER FORMU KAPATIR :a04: BU ARADA KAANIN KULAKLARI MUTLAKA ÇINLIYORDUR

annem ben o zaman sana haber veririm mutlaka.ay ne güzel olur valla.yarın yasaklı üye olabiliriz annem:a16:
hafize

hafize

mahsun kulannem ben o zaman sana haber veririm mutlaka.ay ne güzel olur valla.yarın yasaklı üye olabiliriz annem:a16:

YOK KAAN BİZE KIYAMAZ İNŞ YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ :a26: ÇÜNKİ ÇOOOOK UYKUCUM GELDİ HAYIRLI SABAHLAR

Mevlana'dan

Bana

Nur_u Secde

Nur_u Secde

hafize, post: 789677, member: 22491YOK KAAN BİZE KIYAMAZ İNŞ YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ :a26: ÇÜNKİ ÇOOOOK UYKUCUM GELDİ HAYIRLI SABAHLAR

tamam hafize annem bende uyucam.bayramdan sonra mutlaka haber vericem.Allaha emanet ol.hayırlı sabahlar:a15:
sevinç 54

sevinç 54

Yeni Üye · 0 mesaj

iyi sahurlar allah muhabbetinizi arttırsın inş bende her sahur girerim siteye fakat yeni nasip oldu ramazanda bitti ama olsun bir haftada olsa muhabbet ederiz olmazmı allaha emanet olun iyi geceler
hafize

hafize

sevinç 54iyi sahurlar allah muhabbetinizi arttırsın inş bende her sahur girerim siteye fakat yeni nasip oldu ramazanda bitti ama olsun bir haftada olsa muhabbet ederiz olmazmı allaha emanet olun iyi geceler

İNŞ BEKLERİZ SAHUR BAHANE MUHABBET ŞAHANE :a18:HEM BİLGİLENİYORUZ HEM KONUŞUYORUZ A.E.O

Mevlana'dan

Bana

seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

iyi sahurlar ben de şuan sahuru beklıyorum bırazdan davulcumuz da gelir en hoşumuza gıden de sahurda balkona cıkıp davulcunun manilerini dinlemek bayılıyoruz yozgat 66
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

hayırlı sahurlar :)
hafize hanım teyzem yoksunuz sahurda....
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

herkese iyi sahurlar
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm...

Herkese hayırlı sahurlar...
vaktileyl

vaktileyl

aleyküm selam
ferahhfeza

ferahhfeza

Im_muslimSelamünaleyküm...

Herkese hayırlı sahurlar...

aleykum selam kardeşim hayırlı sahurlar...
Im_muslim

Im_muslim

aminenuraleykum selam kardeşim hayırlı sahurlar...

Daha öncede sahuru beklediğim günler olmuştu. Ama burada böyle bir formun olduğunu bugün gördüm, zaten siteye tam anlamıyla geri döneli çokta olmadı...
vaktileyl

vaktileyl

ferahhfeza

ferahhfeza

Im_muslim, post: 790566, member: 86712Daha öncede sahuru beklediğim günler olmuştu. Ama burada böyle bir formun olduğunu bugün gördüm, zaten siteye tam anlamıyla geri döneli çokta olmadı...

hayırlısı oılsun ara verince tam adapte olamıyor insan...yeni üyeler var gidenler var yeni gelenler var.. harlketli site bu günlerde.. sizde tatil den sonra şimdi uyum saylıyamıyorsunuz hayırlısı olsun...ama eskisi gibi alışırsınız tez vakitte inşaALLAH kardeşim

hayırlı bereketli geceler sahurlar
selam ve dua ile
İskilip'li

İskilip'li

Üye · 16 mesaj

Hayırlı sahurlar kardeşlerim...
ferahhfeza

ferahhfeza

vaktileyl, post: 790567, member: 16903

vaktileyl sadece çaymı içecegiz hani nerde börek çörek..

servisiniz tam olsun lütfen :)
Im_muslim

Im_muslim

aminenur, post: 790569, member: 86712hayırlısı oılsun ara verince tam adapte olamıyor insan...yeni üyeler var gidenler var yeni gelenler var.. harlketli site bu günlerde.. sizde tatil den sonra şimdi uyum saylıyamıyorsunuz hayırlısı olsun...ama eskisi gibi alışırsınız tez vakitte inşaALLAH kardeşim

hayırlı bereketli geceler sahurlar
selam ve dua ile

Değerli kardeşim evet bu duyguyu yaşamadım desem yalan olur, Ama neden olduğunu bir türlü anlayamadım. İnanın tatil boyunca siteye tekrar döneceğim anı iple çektim. Ama sonra bi kopukluk oldu. Sanki yeni üye olmuş gibiydim.:) Ama şu an yok bundan sonra da olmaz umarım...

tekrar hayırlı sahurlar...Biraz erken ama Vaktileyl kardeşimizin çayından yudumlasak olur sanırım :)
vaktileyl

vaktileyl

aminenurvaktileyl sadece çaymı içecegiz hani nerde börek çörek..

servisiniz tam olsun lütfen :)

buyur bakalım biraz halsizim kusura bakma servisi sen yap lütfen:)))
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.