ay hafize annem Allah iyiliğini versin emi:a16:çok güldüm.tamam ben bayramdan sonra gidicem oraya inşallah.uğrarım.
İSLAMİYET GEN TR Sahurda...!! [sahur muhabbeti köşesi]
12.948 görüntülenme · 162 yanıt
KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ
ay hafize annem Allah iyiliğini versin emi:a16:çok güldüm.tamam ben bayramdan sonra gidicem oraya inşallah.uğrarım.
mahsun kul, post: 789672, member: 82588KAAN KARDEŞİMEDE BİR BARDAK ÇAY YANINADA POĞÇA VERDKMİ SESİNİ ÇIKARMAZ :a24: O YERKEN BİZ KONUŞURUZ
HANGİ GÜN GİDECEĞİNİ BİLSEM BENDE GELİRİM KAANA SUS PAYI BİZİ DUYSA BU SAATE NE KAYNATIYORSUNUZ DER FORMU KAPATIR :a04: BU ARADA KAANIN KULAKLARI MUTLAKA ÇINLIYORDUR
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
hafize, post: 789674, member: 69715HANGİ GÜN GİDECEĞİNİ BİLSEM BENDE GELİRİM KAANA SUS PAYI BİZİ DUYSA BU SAATE NE KAYNATIYORSUNUZ DER FORMU KAPATIR :a04: BU ARADA KAANIN KULAKLARI MUTLAKA ÇINLIYORDUR
annem ben o zaman sana haber veririm mutlaka.ay ne güzel olur valla.yarın yasaklı üye olabiliriz annem:a16:
mahsun kulannem ben o zaman sana haber veririm mutlaka.ay ne güzel olur valla.yarın yasaklı üye olabiliriz annem:a16:
YOK KAAN BİZE KIYAMAZ İNŞ YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ :a26: ÇÜNKİ ÇOOOOK UYKUCUM GELDİ HAYIRLI SABAHLAR
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
hafize, post: 789677, member: 22491YOK KAAN BİZE KIYAMAZ İNŞ YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞÜRÜZ :a26: ÇÜNKİ ÇOOOOK UYKUCUM GELDİ HAYIRLI SABAHLAR
tamam hafize annem bende uyucam.bayramdan sonra mutlaka haber vericem.Allaha emanet ol.hayırlı sabahlar:a15:
sevinç 54
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
iyi sahurlar allah muhabbetinizi arttırsın inş bende her sahur girerim siteye fakat yeni nasip oldu ramazanda bitti ama olsun bir haftada olsa muhabbet ederiz olmazmı allaha emanet olun iyi geceler
sevinç 54iyi sahurlar allah muhabbetinizi arttırsın inş bende her sahur girerim siteye fakat yeni nasip oldu ramazanda bitti ama olsun bir haftada olsa muhabbet ederiz olmazmı allaha emanet olun iyi geceler
İNŞ BEKLERİZ SAHUR BAHANE MUHABBET ŞAHANE :a18:HEM BİLGİLENİYORUZ HEM KONUŞUYORUZ A.E.O
Mevlana'dan
Mevlana'dan
Bana
iyi sahurlar ben de şuan sahuru beklıyorum bırazdan davulcumuz da gelir en hoşumuza gıden de sahurda balkona cıkıp davulcunun manilerini dinlemek bayılıyoruz yozgat 66
Im_muslimSelamünaleyküm...
Herkese hayırlı sahurlar...
aleykum selam kardeşim hayırlı sahurlar...
Im_muslim, post: 790566, member: 86712Daha öncede sahuru beklediğim günler olmuştu. Ama burada böyle bir formun olduğunu bugün gördüm, zaten siteye tam anlamıyla geri döneli çokta olmadı...
hayırlısı oılsun ara verince tam adapte olamıyor insan...yeni üyeler var gidenler var yeni gelenler var.. harlketli site bu günlerde.. sizde tatil den sonra şimdi uyum saylıyamıyorsunuz hayırlısı olsun...ama eskisi gibi alışırsınız tez vakitte inşaALLAH kardeşim
hayırlı bereketli geceler sahurlar
selam ve dua ile
vaktileyl, post: 790567, member: 16903
vaktileyl sadece çaymı içecegiz hani nerde börek çörek..
servisiniz tam olsun lütfen :)
aminenur, post: 790569, member: 86712hayırlısı oılsun ara verince tam adapte olamıyor insan...yeni üyeler var gidenler var yeni gelenler var.. harlketli site bu günlerde.. sizde tatil den sonra şimdi uyum saylıyamıyorsunuz hayırlısı olsun...ama eskisi gibi alışırsınız tez vakitte inşaALLAH kardeşim
hayırlı bereketli geceler sahurlar
selam ve dua ile
Değerli kardeşim evet bu duyguyu yaşamadım desem yalan olur, Ama neden olduğunu bir türlü anlayamadım. İnanın tatil boyunca siteye tekrar döneceğim anı iple çektim. Ama sonra bi kopukluk oldu. Sanki yeni üye olmuş gibiydim.:) Ama şu an yok bundan sonra da olmaz umarım...
tekrar hayırlı sahurlar...Biraz erken ama Vaktileyl kardeşimizin çayından yudumlasak olur sanırım :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40256-islamiyet-gen-tr-sahurda-sahur-muhabbeti-kosesi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.