selamün aleykum

835 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
melekabla

melekabla

Yeni Üye · 3 mesaj

selamun aleykum once rabbımın bız kullarına mubarek kıldıgı ramaza ı şerıfenızı candan kutlarım hayırlı ramazanla dılerım ben yenı geldım inşaallah faydalı olacagına ınanıyorum tum sıte dostlarına saygılar sunarım
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

melekabla, post: 766227, member: 74177selamun aleykum once rabbımın bız kullarına mubarek kıldıgı ramaza ı şerıfenızı candan kutlarım hayırlı ramazanla dılerım ben yenı geldım inşaallah faydalı olacagına ınanıyorum tum sıte dostlarına saygılar sunarım

aleykümselam, hayırlı olsun inşaallah..
sizden hayırlı paylaşımlar bekleriz, mübarek ramazan ayı hayırlara vesile olsun inşaallah..
selametle
melekabla

melekabla

Yeni Üye · 3 mesaj

çok teşekkurler ayşecim amiiiiiin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam sayın ablamız.
hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.
faydalı,kaynaklara dayalı paylaşımlarınızı bekliyor
bu paylaşımlar ilede meşguliyetinizi dua ve ümid ediyoruz.
hayırlı ve bereketli geceler,ramazanlar olsun inşaALLAH selametle kalınız.
melekabla

melekabla

Yeni Üye · 3 mesaj

allah razı olsun..
faydalı dualara baktımda bırde acılacak sekılde verılseydı googleden bakıyorum hep meallerı var yada arapca
arapcam yok turkcesını bulamıyorum bulurum ınsallah
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

sayın ablamız çoğumuz sanırım siteyi sadece forum'dan ibaret olarak algılıyor gibi geliyor bana.sitemiz gerçekten çok geniş içerikli sorduğunuz ve sıkıntı yaşadığınız sorunu aşağıdaki adresten çözeceksiniz inşaALLAH.selametle kalınız.

En güzel Dualar | Nazar duas?, Borçlu Duas?, ?ftarda Yap?lacak Duâ, Tuvalete Girerken ve Ç?karken Okunan Dûalar, Hastaya Okunacak Duâlar, Ezandan Sonra Okunacak Duâ, Evden Ç?karken Eve Girerken Okunan Duâ, Aks?r?nca Okunacak Duâlar, Iftarda Okunacak

melekabla, post: 766337, member: 61910allah razı olsun..
faydalı dualara baktımda bırde acılacak sekılde verılseydı googleden bakıyorum hep meallerı var yada arapca
arapcam yok turkcesını bulamıyorum bulurum ınsallah
emin-43

emin-43

Mübarek Üye · 581 mesaj

melekabla, post: 766227, member: 74177selamun aleykum once rabbımın bız kullarına mubarek kıldıgı ramaza ı şerıfenızı candan kutlarım hayırlı ramazanla dılerım ben yenı geldım inşaallah faydalı olacagına ınanıyorum tum sıte dostlarına saygılar sunarım

Aleyküm Selam Kardeşim hoşgeldiniz hayırlı olur inşaALLAH
Hayırlı Ramazanlar
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

Aleyküm Selam bende yeni kayıt oldum siteyi çok benğendim çok hoşuma gitti bu site inşaALLAH herkes için hayırlara vesile olur

ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle
SaBoTaJ

SaBoTaJ

Aktif Üye · 83 mesaj

Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.