Konuyu ben sildim
2.102 görüntülenme · 18 yanıt
konuyu ben sildim. Artık okuyan okudu. Bundan sonra elimden daha fazla bir şey gelmez. Allah , istese bunlara bir anda tövbe ettirir , istese böyle gelmiş böyle giderler.
RE: Evliyaları , Mübarek zatları karalamak
Kıyamet alameti olsa gerek.
Kıyamet alameti olsa gerek.
RE: kardeşime ;
bende sana teşekkür ediyorum. Bu önemli yazımı gündemde tutun Bu yüzden ola bildiğince yorum atın. böylece insanlar, müslümanlık kamuflajına bürünüp milleti aldatanları görsün.
bende sana teşekkür ediyorum. Bu önemli yazımı gündemde tutun Bu yüzden ola bildiğince yorum atın. böylece insanlar, müslümanlık kamuflajına bürünüp milleti aldatanları görsün.
RE: Evliya Karalayanlara Dikkat edin...!
meltem tv ve mesaj tv yi kesinlikle izlemiyorum bu nedenle..
Allah Razi olsun paylasim icin..
meltem tv ve mesaj tv yi kesinlikle izlemiyorum bu nedenle..
Allah Razi olsun paylasim icin..
değerli kardeşimbu tür olaylar olmuştur sevgili peygamber efendimizi karalayanlar olduğu gibi alimlerimizide olmuştur ve olacaktır o yüzdenki yüce allah her devre bir firavun her firavunda bir musa gönderir selam ve dua ile
değerli kardeşimbu tür olaylar olmuştur sevgili peygamber efendimizi karalayanlar olduğu gibi alimlerimizide olmuştur ve olacaktır o yüzdenki yüce allah her devre bir firavun her firavunda bir musa gönderir selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/4022-konuyu-ben-sildim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Konuyu Nereye AçAcagımı Bilmiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- çocukta özgüven eğitimi (bu konuyu mutlaka okuyun) İslamda Çocuk ve Gelişimi 1 cevap
- Huzurlu olmak istiyorsan (Bu Konuyu oku ) İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- Bu konuyu bilen var mı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- yAZDIGIM MESAJI VE KONUYU NEDNE GÖREMIYORUM? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Hafta sonu tatilinden sonra tuhaf bir yorumu sildim. Edebiyat 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.