ALLAHı görmek isteyen cocuk

2.156 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
ölüm var

ölüm var

Üye · 20 mesaj

zamanın birinde bir aile hacca gitmeye niyet eder kendi aralarında konuşurlar ALLAHın evini ziyaret edelim diye küçük kızları rabia anne ve babasını dinlerken sormata başlar anne siz ALLAHın evinemi gitcetsiniz annesi evet yevrum ALLAHın evini ziyeret edeceyiz peki ozaman ALLAHıda görecekmisiniz hayır yavrum ALLAH CC göremeyiz obizi göeür ama biz göremeyiz nasıl olur anne ALLAHın evine giden ALLAHI neden göremez bende gelcem sizinle bende görmek istiyorum ALLAHı annesi hayır yevrum ALLAH CC görünmaz hem senin yeşın çok küçük sen gelemezsin hayır lürfen ALLAHı cc görmek istiyorum rabiayi ikna ademezler ve babannasine bırakırlar rabia gece kalkar kendisine biraz yiyecek hazırlayıp gizlice kervana biner ve yola çıkarlar günler sonra kabeye varırlar kabeyi gören rabia saklandıgı yerden çıkıp büyük bir heyecen ve sevgiyle ALLAHı cc görmek için kabeye dogru koşmaya başlar kabeye yaklaşınca biran kücücük vücüdu yere serilir bir kuş gibi çırpınmaya başlar rabiayı gören annesi hayretle yanına koşar rabia yavrum ne oldu sana sen nasıl geldin buraya rabia çırpınarak titrek bir sesle anne ALAAAAH bak ALLAAAAH der ve ruhunu teslim eder oen bir ses duyarlar SİZ KABEYİ GÖRMEYE GELDİNİZ O İSE BENİ GÖRMEYE GELDİ
sılagurbuz

sılagurbuz

Üye · 45 mesaj

:)bi tuhaf oldum ya biliyiordum bunu okuyunca yine etkilendim
iLLeGaLTM

iLLeGaLTM

Üye · 33 mesaj

İlginç teşekkürler

Selam ve dua ile..
Allaha emanet olunuz
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamün aleyküm, emeğine sağlık..
gerçekten çok etkileyici bir paylaşım, Allah razı olsun..
selametle :a12:
relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

cok etkilendim.Allah(c.c.) razi olsun.
djcapkinov

djcapkinov

Üye · 18 mesaj

emeğine sağlık kardeş okuyunca çok etkilendim
özyurdum

özyurdum

Kıdemli Üye · 237 mesaj

ALLAH razı olsunn kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş
NSBBZN

NSBBZN

Kıdemli Üye · 462 mesaj

ALLAH c.c razı olsun çok güzeldi...
selam ve daimi dua ile...
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
retaurant1970

retaurant1970

Yeni Üye · 1 mesaj

ben bunu okuyunca çokş şaşırdım
Sebahat.28

Sebahat.28

Kıdemli Üye · 160 mesaj

Ne yazacagimi sasiridim, cok ürperdim. Korktum birden. Bilmiyordum bu kissayi. Allah c.c. razi olsun. Bunu devam anlatmak isterim. Gerceklilik payini arastirdiniz degil mi?
Emeginize saglik, tesekkürler. Allah c.c. razi olsun.
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

çok güzel paylaşım.Allah razı olsun kardeşim
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

selamun aleyküm...gerçekten çok güzel bir hikaye bende ürperdim...kızda ki Allah sevgisi tam ibretlik zaten...!
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.