selamlar
1.014 görüntülenme · 11 yanıt
Selamun aleyküm kardeşler....Sınavlarım var ne olur okuyan benim için dua edebilir mi? Bu gün bana yarın size
tanısma faslı
tanısma faslı
s.a arkadaslar ben yenı katılanlardan bırıyım nette gezınırken sans esrı gorduum bu sıteyı cok begendım belkıde ramazan ayının bı guzellıgıdır benım de ılerde sınavım var ve benım kazanmam ıcın sadece kazanır ınsallah demenız yeterlı ben duymasamda allahuteala kabul eder ınsallah herkese kolaylıklar dılıyorum ve ramazan aylarını kutluyorum...:a11:
tanısma faslı
s.a arkadaslar ben yenı katılanlardan bırıyım nette gezınırken sans esrı gorduum bu sıteyı cok begendım belkıde ramazan ayının bı guzellıgıdır benım de ılerde sınavım var ve benım kazanmam ıcın sadece kazanır ınsallah demenız yeterlı ben duymasamda allahuteala kabul eder ınsallah herkese kolaylıklar dılıyorum ve ramazan aylarını kutluyorum...:a11:
SaBoTaJHerkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun
ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)
bayam daha gelmediki biraz erken oldu galiba:)
ALLAH herkese zihin acıklığı versin insallah kazanirsiniz bizde gircez o sinavlara bakalim biz napcaz hayırlısı olsun diyelim inşallah kazanirsiniz.......
HERKESE HAYIRLI MUTLU SAĞLIKILI RAMAZANLAR SELAMETLE........
batuhan hasdemırs.a arkadaslar ben yenı katılanlardan bırıyım nette gezınırken sans esrı gorduum bu sıteyı cok begendım belkıde ramazan ayının bı guzellıgıdır benım de ılerde sınavım var ve benım kazanmam ıcın sadece kazanır ınsallah demenız yeterlı ben duymasamda allahuteala kabul eder ınsallah herkese kolaylıklar dılıyorum ve ramazan aylarını kutluyorum...:a11:
selamün aleyküm, hayırlı olsun üyeliğin inşaallah..
sınavın varmış, Rabbim muvaffak etsin, hayırlısı olsun inşaallah..
selametle :a16:
sınavın varmış, Rabbim muvaffak etsin, hayırlısı olsun inşaallah..
selametle :a16:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40199-selamlar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.