dua ile kader değişirmi arkadaşlar bilgi verirmisiniz lütfen.....

15.668 görüntülenme · 132 yanıt

Paylaş:
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

huzurpınarı, post: 1060827, member: 48192RABBİM dertlerine derman olsun ne sıkıntın varsa gidersin ve hakkında hayırlısını versin inşaALLAH üzülme çok dua et ablacım RABBİM büyük o neyi nasıl isterse öyle olur dualarımdasın....

amin allah razı olsun çok sağolun
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

RABBİM yar ve yardımcınız olsun sıkıntılarınızı gidersin İNŞAALLAH sizin için hayırlısı ne ise o olsun selametle kalın kardeşim.
Mutlu Kul

Mutlu Kul

allah razı olsun çok sağolun
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Canım kardesım hakkında en hayırlısı olur ınsallah.bende bıraz sonra yatsı namazımı kıldıktan sonra senın ıcın ve gelecegın ıcın hakkında hayırlısının olması ıcın Allahıma ellerımı acıcam ınsalllah.
Bu arada rumuzun mutlu olsaydı belkı daha mutlu olurdun kardesım.Yanlış anlama canım kardesım olur mu? sadece bir fikir.Dualarımdasın...
Allah a emanet ol.

Selametle...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim yazını okudum 6 yıl dile kolay geliyor çeken bilir ama. Rabbim size hayır kapılarını açar inşallah o kişi hakkınızda hayırlıysa olsun eğer hayırsızsa hayırlıya çevirsin rabbim inşallah......rabbim gönül muradınızı tez zamanda versin...selametle rabbime emanet
kebrari

kebrari

Üye · 21 mesaj

bütün sayfaları okumadım ama 6 sene ciden çok uzun.hayırlı işlerde acele etmek iyiymiş..
hayırlısı olsun hakkınızda..
ceylin2009

ceylin2009

Yeni Üye · 0 mesaj

Allah c.c. senin hakinda ne hayirliysa onu versin kardesim.

"Nazar ve nefes az kaldı kaderi geçecekti. Nefes ve nazardan Allah’a sığının."

Hz.Muhammed s.a.s.
izu1907

izu1907

Yeni Üye · 9 mesaj

selamun aleyküm . ALLAH herşeyin hayırlısını versin çok zor bir durum ama bu imtihandan sabrederek ve tevekkül ederek geçersin inşallah kardeşim. bu konuyu yeni okudum dualarım seninle inşallah.
Mutlu Kul

Mutlu Kul

.....................
Mutlu Kul

Mutlu Kul

*ayşe*Canım kardesım hakkında en hayırlısı olur ınsallah.bende bıraz sonra yatsı namazımı kıldıktan sonra senın ıcın ve gelecegın ıcın hakkında hayırlısının olması ıcın Allahıma ellerımı acıcam ınsalllah.
Bu arada rumuzun mutlu olsaydı belkı daha mutlu olurdun kardesım.Yanlış anlama canım kardesım olur mu? sadece bir fikir.Dualarımdasın...
Allah a emanet ol.

Selametle...

allah razı olsun sizden çok sağolun, rumuzumu değiştirmek istedim ama olmadı bi türlü...
Mutlu Kul

Mutlu Kul

can kırıklarıselamun aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim yazını okudum 6 yıl dile kolay geliyor çeken bilir ama. Rabbim size hayır kapılarını açar inşallah o kişi hakkınızda hayırlıysa olsun eğer hayırsızsa hayırlıya çevirsin rabbim inşallah......rabbim gönül muradınızı tez zamanda versin...selametle rabbime emanet

aleyküm selam allah razı olsun çok teşekkürler...amin sizde allaha emanet olun
Mutlu Kul

Mutlu Kul

kebraribütün sayfaları okumadım ama 6 sene ciden çok uzun.hayırlı işlerde acele etmek iyiymiş..
hayırlısı olsun hakkınızda..

allah razı olsun sağolun
Mutlu Kul

Mutlu Kul

ceylin2009Allah c.c. senin hakinda ne hayirliysa onu versin kardesim.

"Nazar ve nefes az kaldı kaderi geçecekti. Nefes ve nazardan Allah’a sığının."

Hz.Muhammed s.a.s.

amin allah razı olsun....
Mutlu Kul

Mutlu Kul

izu1907, post: 1065610, member: 91898selamun aleyküm . ALLAH herşeyin hayırlısını versin çok zor bir durum ama bu imtihandan sabrederek ve tevekkül ederek geçersin inşallah kardeşim. bu konuyu yeni okudum dualarım seninle inşallah.

aleyküm selam,amin çok sağolun allah razı olsun
Mutlu Kul

Mutlu Kul

............................
portakal cicegi

portakal cicegi

Kıdemli Üye · 111 mesaj

Rabbim cok özelini güzelini yazsin anina,
sabirla bekleyen gönlüne hayirli kapilar acsin insALLAH
ceylin2009

ceylin2009

Yeni Üye · 0 mesaj

ümitsizlige kapilma,Kader konusuna gelince kardesim ALLAH bilir,Kadere karsi gelinmez,bana belki kizacaksin simdi ama fazlada dünya derdiylen kendini mesgul etme derim.Sabret ..Rabbim sana seninle cennete girecek es nasip eder insallah.

Amin
Mutlu Kul

Mutlu Kul

allah razı olsun sizlerden
Mutlu Kul

Mutlu Kul

portakal cicegi, post: 1081196, member: 96593Rabbim cok özelini güzelini yazsin anina,
sabirla bekleyen gönlüne hayirli kapilar acsin insALLAH

allah razı olsun çok sağolun...
Mutlu Kul

Mutlu Kul

ceylin2009ümitsizlige kapilma,Kader konusuna gelince kardesim ALLAH bilir,Kadere karsi gelinmez,bana belki kizacaksin simdi ama fazlada dünya derdiylen kendini mesgul etme derim.Sabret ..Rabbim sana seninle cennete girecek es nasip eder insallah.

Amin

amin sağolun allah razı olsun...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.