İstikrarlı olarak yaptınız sünnet/sünnetler neler?

3.099 görüntülenme · 38 yanıt

Paylaş:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

aylin26, post: 770912, member: 82440selamun aleykum sare nasılsın? siyah pece kardeşim maşALLAH kutsal yerlerde rabbim bizede nasip eder inşALLAH forum guzel olmuş keşke hayatımıza yansıtabilsek bu sunnetleri o zaman rabbiminde izniyle ne guzel hayatımız olur kim bilir

Aleyküm selam aylinim..

iyiyim hamd olsun ii olmaya çalışıyorum.sen nasılsın?Dualarını eksik etme inşallah...

Siyah peçe giderken herkesten bişiler götürdü Peygamber efendimize(Yasin,salavat vb..),inşallah kabul eder Efendimiz...
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

ssss, post: 770914, member: 78579
Aleyküm selam aylinim..

iyiyim hamd olsun ii olmaya çalışıyorum.sen nasılsın?Dualarını eksik etme inşallah...

Siyah peçe giderken herkesten bişiler götürdü Peygamber efendimize(Yasin,salavat vb..),inşallah kabul eder Efendimiz...

vealeykum selam elhamdulillah sarecim elbette etmem dualrımı eksik ama sende etme tabi.rabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun biraz sııkıntılıyıd gitmeden önce eminim ki o sıkıntılar yerini guzelliklere bırakmiştir zaten mumkun mu o kutsal yerde huzursuz olmak.sende hep iyi ol gusel kardeşim benim..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

aylin26vealeykum selam elhamdulillah sarecim elbette etmem dualrımı eksik ama sende etme tabi.rabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı olsun biraz sııkıntılıyıd gitmeden önce eminim ki o sıkıntılar yerini guzelliklere bırakmiştir zaten mumkun mu o kutsal yerde huzursuz olmak.sende hep iyi ol gusel kardeşim benim..

Ben de ederim tabiki senin için,Rabbim ne murdaın varsa versin,sıkıntılarını alsın,senin için hayırlı olanı seçsin sana da seçtirsin inşallah..bi yazı yazmıştı bunladım filan die,okuyunca o kadar imrendim ki,hafız olmuş,ama insanlar üstüne geliomuş,insanlar iice seytan olmus zaten,ben de ilk kapandıgımda ta yan apartmanda oturan kadın gelmişti,niye kapandın ,kuran da kapanmak yok filan die...Allah hidayet versin ...
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

ssss, post: 770929, member: 69962
Ben de ederim tabiki senin için,Rabbim ne murdaın varsa versin,sıkıntılarını alsın,senin için hayırlı olanı seçsin sana da seçtirsin inşallah..bi yazı yazmıştı bunladım filan die,okuyunca o kadar imrendim ki,hafız olmuş,ama insanlar üstüne geliomuş,insanlar iice seytan olmus zaten,ben de ilk kapandıgımda ta yan apartmanda oturan kadın gelmişti,niye kapandın ,kuran da kapanmak yok filan die...Allah hidayet versin ...

evet canım ya bende okuyunca hem imrendim hem uzuldum hem kızdım acıksa butun duyguları bir arada yasdaım keşke bende hafız olsamda varsın benıde kınasınlar varsın onun için üzüleyim ALLAH cc gönlüne göre versin onunda daha iyi olacak inşALLAH bende kapandıgımda bi cok sey yasadım ama ne oldu şimdi cokkk mutlu ve huzurluyum 2 senedir kapalıyım ve hiç pişman olmadım aslada olamayacam rabbim ömür verdigi sürecede elimdne gelen gelmeyen ibadetlerimi yapacam.
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

aylin26evet canım ya bende okuyunca hem imrendim hem uzuldum hem kızdım acıksa butun duyguları bir arada yasdaım keşke bende hafız olsamda varsın benıde kınasınlar varsın onun için üzüleyim ALLAH cc gönlüne göre versin onunda daha iyi olacak inşALLAH bende kapandıgımda bi cok sey yasadım ama ne oldu şimdi cokkk mutlu ve huzurluyum 2 senedir kapalıyım ve hiç pişman olmadım aslada olamayacam rabbim ömür verdigi sürecede elimdne gelen gelmeyen ibadetlerimi yapacam.

okuyo musun,yoksa evde misin aylincim neler yapıosun...
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

ssssokuyo musun,yoksa evde misin aylincim neler yapıosun...Arkadasım da eskişehir de kanatlının biraz üstünde oturuo,köprünün orda :)

okuyorum canm ooo gideriz bi gun arkadasına hemen hemen her gun oralardayız :) sende geldin herhalde buralara
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

aylin26, post: 770944, member: 78579okuyorum canm ooo gideriz bi gun arkadasına hemen hemen her gun oralardayız :) sende geldin herhalde buralara

nerde okuosun? 3 4 kez geldim...bayağ öğrendim oraları :)
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

ssss, post: 770945, member: 85619
nerde okuosun? 3 4 kez geldim...bayağ öğrendim oraları :)

anadolu cnm bi dahaki gelişine beklerim seni tamam mı
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

aylin26anadolu cnm bi dahaki gelişine beklerim seni tamam mı

inşallah Allah razı olsun...
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

ssss
inşallah Allah razı olsun...

amin sarem amin hepimizden inşALLAH
nuri sezer

nuri sezer

Kıdemli Üye · 191 mesaj

kardeşler allah razi olsun çok güzel paylaşimlar........
ama mirofonla ezan okumak mikrofonsuz okumaya göre çok daha efdal.... Düşünsenize istanbulda mikrofonsuz ezan okunsaydi gürültüden müezzin kendi okuduğunu duyamayacakti.
elhamdülillah ki mikrofon var....
bir sünnet de ben yazayim
efendimiz uyurken sağ elini yanağina sol elini bacaklarinin arasina kor ayaklarini uzatmadan yatarmiş...........
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Güncelleyim dedim :)
senanur2008

senanur2008

Yeni Üye · 8 mesaj

Allah razi olsun bilmediklerimizi sizin gibi kardeşleriden öğrenmeyi nasip etsin bildiklerimizlede amel etmeyi nasip eylesin
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

senanur2008Allah razi olsun bilmediklerimizi sizin gibi kardeşleriden öğrenmeyi nasip etsin bildiklerimizlede amel etmeyi nasip eylesin

amin insallah...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>güncelleme<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

.......................
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Yemekte sağ ayağı dikip sol ayak üzerinde oturmak..
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

güncelleme
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.