degerli müslüman abi ablalarım ve kardeşlerim ALLAHI RESUL'u efendimiz için bi blog sitesi yaptım kendimce amatör birşey ama gönlümden bu koptu ziyaret etmenizi temenni ederim üyelik falanm istemiyor sadece gönül mutlulugu istiyor sizler kabul buyurursanız beklerim
Hepiniz davetlimsiniz
697 görüntülenme · 5 yanıt
Resul aşkı blog sayfası tıklayın
degerli müslüman abi ablalarım ve kardeşlerim ALLAHI RESUL'u efendimiz için bi blog sitesi yaptım kendimce amatör birşey ama gönlümden bu koptu ziyaret etmenizi temenni ederim üyelik falanm istemiyor sadece gönül mutlulugu istiyor sizler kabul buyurursanız beklerim
Ellerine Sağlık çok Güzel ve Hoş bir site olmuş Allah razı olsun zaman oldukca ziyaret edeceğim Allah ın izniyle ;)
"Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed"
"Allâhûmme Salli Alâ Seyyidinâ Muhammedin ve Alâ Âli Seyyidinâ Muhammed"
Suqunet, post: 761484, member: 37970ALLAH hepinizden razı olsun bizlerdeki bu tutkunluk sevgi olduktan
sonra ALLAH şahidimdirki hiç bi kötülük azgınlık içimizdeki bu aşkı sevgiyi sökmeye almaya kimsenin gücü yetmez ALLAH (c.c) hepinizden razı olsun AMİN
cümlemizden razı olsun kardeşim,rabbim yüreğimizdeki aşkını ve ismini isminin yanına yazdığı habibinin aşkını nakşetsin her daim yüreğimize...
sevdası yaksın,kül etsin nefsimizi...
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39914-hepiniz-davetlimsiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.