isim hakkında bilgi

3.422 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
ay_ka

ay_ka

Yeni Üye · 5 mesaj

selamun aleyküm.
arkadaşlar nasip olursa bi çocuğum olacak cinsiyeti daha belli değil.isim konusunu araştırıyorum.
REMMA ismini duydum cennetteki ırmağın ismi imiş. ben araştırdım böle bişey bulamadım.bu konuda bilgisi olanlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.ayrıca buna benzer kız ve erkek isimleri ilgili beni yönledirebieleceğiniz bir adres varsa yazarsanız sevinirim.
allah'a(c.c) emanet olun ...kolay gelsin..
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

aleykümselam...hoşgeldin...ne güzel Allah analı babalı büyütsün..Hak yoldan ayırmasın inşallah..ben isim konusunda bişey diyemicem daha önce hiç çocuğum olmadı :) ...selametle
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldiniz bu sitedede isim sözlük bölümü var isterseniz oraya bakın KURAN DA gecen isimler ve anlamalarıda var......
kız olursa ecrin ismini de bi düşünün anlami ALLAH ın hediyesi cok güzel.......
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

ay_ka, post: 761430, member: 16903selamun aleyküm.
arkadaşlar nasip olursa bi çocuğum olacak cinsiyeti daha belli değil.isim konusunu araştırıyorum.
REMMA ismini duydum cennetteki ırmağın ismi imiş. ben araştırdım böle bişey bulamadım.bu konuda bilgisi olanlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.ayrıca buna benzer kız ve erkek isimleri ilgili beni yönledirebieleceğiniz bir adres varsa yazarsanız sevinirim.
allah'a(c.c) emanet olun ...kolay gelsin..

Hoşgeldiniz...
Çocuklara verilebilecek isimler için aşağıdaki linke tıklayın...
Kolay gelsin kardeşim...

http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-aile-hayati/60548-cocuk-isimleri.html
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ALLAH CC hayırlı evlat versin bu isim hakkında bilgim yok fakat reyyan ismini tafsiye ederim REYYAN cennete sadece oruç tutanların geçeceyi bir kapı anlamı
cakar_10

cakar_10

Üye · 44 mesaj

a.s kardeşim ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin inş hayırlı bir evlat olur ben sadece fikrimi söyliyeyim erkek yusuf kız beyda
ay_ka

ay_ka

Yeni Üye · 5 mesaj

hepinizden allah(c.c) razı olsun ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.allah(c.c) herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin...amin..
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

Rabbim sağlıkla kurtarsın bebişinizi de sizide Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlat versin inş.
Peygamberimizin ailesinden yada sahabelerden isimler çok güzel mesela
Ben zeynep ve ayşe isimlerini çok seviyorum
iki kızım var zeynep sena ve
ayşe beril allahım cümlemizede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
daha vaktiniz çook karar vermek için
yaa ben şimdi merak:a11: ederim doğunca haber verin ismini de yazın tamammı canımm
aaa bide nufeyse ismini yeni okudum hoşuma gitti bir sahabe hatun ismi imiş anlamını bilmiyorum ama ilgilenirsen kitabı bulmaya çalışırım:)
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

ve aleykümselam..
Rabbim yüzünü görmeyi nasip etsin inşaallah, analı babalı büyütsün.. çok güzel bir duygu olmalı..
ailesine, dinine ve vatanına hayırlı bir evlat olur inşaallah, :a03:
Allaha emanet olun :a15:
MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

S.Aleyküm....

Erkek :
Oğuzhan, Alperen, Kürşat, Kutlukşad, Mehmet, Görkem

Kız: Zeynep, Aleyna, Aybüke, Eylül, Deniz, Sevda, Sinem, Yeşim, Bahar

.........................
YEGAN

YEGAN

Aktif Üye · 78 mesaj

ve aleyküm selam verahmatullahu ve berekatuhu
ilk önce hayırlı bir evlad olur saglı olur inşaaallaahh:) analı babalı mutlu yuva kokosuyla büyütmeyi nasib eylesin mevla..
en sevdiğim isimleri benimde oglum olucaktı ama 6 aylıkkken içimde öldü o yüzden ilgiyi alaklıyım bu isim konusunda tavsiyelrimden begenirsin umarım kardeşim
ECRİN:ALLAHIN HEDİYESİ
HAKTAN
selman-ıpak
LİVA NUR
SELEME
AHSENNUR
NSEİBE
HÜMEYRA
RÜVEYDa
kayrahan
taha
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

ayyyyyyyy ne güzel.Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun ınsallahh.
benim kız ısmı olarak TUANA ismi cok hosuma gıdıyor.anlamı CENNETE DUSEN YAGMUR DAMLASI.
ya da 2 ısım dusunursenız AYŞE MELEK:) Tabıkı benım fıkrim.guzel ısımler oldugunu dusunuyorum.
erkek ısmı olarak da peygamber efendımızın(s.a.v.) en zeki sahabelerıden ZEYD ismi.
A.e.o.'un.
ay_ka

ay_ka

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a arkadaşlar bu konu hakkında vermiş olduğunuz bilgiler,yardımlar,fikirleriniz ve paylaşımlarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.cenab-ı allah'tan (c.c) sizleri memnun sağlıklı ve bahtiyar kılmalarını niyaz ediyorum.çok şükür...
şu mübarek ramazan ayında tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim....
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Hayirli olsun kardeşim
hayirli bir evlat hayirli ana baba olmayi nasip eylesin
şimal, esma, hüsna, kevser
yasin, batin, metin, yusuf
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.