ben en yeniyim
1.181 görüntülenme · 10 yanıt
selamün aleyküm arkadaşlar aranıza en yeni katılan benim galiba siteyeüye olalı 10 dk bile olmadı intenette gezinirken tesadüfen sitenize girdim ve hemen üye oldum herşey ALLAH tan değil mi beni buraya getirdi inşallah burada olmam hayırlara vesile olmamı sağlar siteyi kuranda ALLAH razı olsun... yeniyim önerilerinizi yazarsanız sevinirim
mystro, post: 761226, member: 38092selamün aleyküm arkadaşlar aranıza en yeni katılan benim galiba siteyeüye olalı 10 dk bile olmadı intenette gezinirken tesadüfen sitenize girdim ve hemen üye oldum herşey ALLAH tan değil mi beni buraya getirdi inşallah burada olmam hayırlara vesile olmamı sağlar siteyi kuranda ALLAH razı olsun... yeniyim önerilerinizi yazarsanız sevinirim
ve aleykum selam verahmetullah. hoşgeldin kardeş. ben de yeni sayılırım ama site geçekten çok samimi. çok güzel şeyler öğrendim şu birkaç günde. inşallah daimi oluruz burada. Allah'a emanet ol..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39905-ben-en-yeniyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- benim yeniyim ben yeniyim Tanışma Köşesi 7 cevap
- SeLamun aLeykum..YENİYİM Tanışma Köşesi 16 cevap
- bnde yeniyim :) Tanışma Köşesi 15 cevap
- Meyabaaa.....bende yeniyim..siteyi tanıtabilirmisiniz???selamlarrr Tanışma Köşesi 8 cevap
- ESSELAMU ALEYKUM KARDEŞLER BENDE YENİYİM Tanışma Köşesi 41 cevap
- SeLamun aLeykum..YENİYİM Tanışma Köşesi 48 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.