ben en yeniyim

1.181 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
mystro

mystro

Yeni Üye · 5 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar aranıza en yeni katılan benim galiba siteyeüye olalı 10 dk bile olmadı intenette gezinirken tesadüfen sitenize girdim ve hemen üye oldum herşey ALLAH tan değil mi beni buraya getirdi inşallah burada olmam hayırlara vesile olmamı sağlar siteyi kuranda ALLAH razı olsun... yeniyim önerilerinizi yazarsanız sevinirim
ahsengazi

ahsengazi

Aktif Üye · 58 mesaj

hosgeldın kardesım bende fazla olamdı buraya uye olalı ama harıka bır sıte burası ıns hayrlra vesıle olur hepımız ıcın hosgeldın sefa getrdın
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

aleykum selam kardes hosgeldin aramıza.daimi olursun inşallah.
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamün aleyküm kardeşim hayırlı olsun inşaallah..
daim olur umarım üyeliğin.. :a16:
selametle...
hakaNet

hakaNet

Kıdemli Üye · 301 mesaj

aleyküm selam...İnşallah senin için faydalı olur site..hoşgeldin..Allah'a emanet ol
<<< Şefaat Ya Rasululallah >>>>:a09:
gitarro

gitarro

Aktif Üye · 87 mesaj

hoşgeldin dost emin ol pişman olmayacaksın çünkü islam terbiyesi almış insanlarla muhatap olacaksın hiç bir şirkin söz işitmeycek ve okumayacaksın ...
demir227

demir227

Kıdemli Üye · 105 mesaj

mystro, post: 761226, member: 38092selamün aleyküm arkadaşlar aranıza en yeni katılan benim galiba siteyeüye olalı 10 dk bile olmadı intenette gezinirken tesadüfen sitenize girdim ve hemen üye oldum herşey ALLAH tan değil mi beni buraya getirdi inşallah burada olmam hayırlara vesile olmamı sağlar siteyi kuranda ALLAH razı olsun... yeniyim önerilerinizi yazarsanız sevinirim

ve aleykum selam verahmetullah. hoşgeldin kardeş. ben de yeni sayılırım ama site geçekten çok samimi. çok güzel şeyler öğrendim şu birkaç günde. inşallah daimi oluruz burada. Allah'a emanet ol..
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldin........
cakar_10

cakar_10

Üye · 44 mesaj

a.s hoşgeldin kardeşim bende 3 gün oldu üye olalı inş hayırlısı olur selametle
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.