Abdestlİ Durmanin Fazileti

5.784 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
neslihan02

neslihan02

Üye · 27 mesaj

allah razı olsun
son gün

son gün

Kıdemli Üye · 118 mesaj

Sevgili minoug kardeşim;Abdestin hangi durumlarda bozulduğunu öğrenmek için TAM İLMİHAL kitaplarına bakmanı tavsiye ediyorum(ÖMER NASUHİ BİLMEN)yalnız burada kısaca belirteyim.Hanefi mezhebinde iseniz yabancı bir erkeğin eline dounmakla veya saçınızı namahremin görmesiyle abdest bozulmaz.günahı ayrı tabi...abdestin bu şekilde bozulması Şafi mezhebi için geçerlidir...
son gün

son gün

Kıdemli Üye · 118 mesaj

Sevgili "dinci" kardeşim Rabbim paylaşımın için razı olsun.Namazlarını sürekli kılmayı nasip etsin...AMİN..

Ben de elimden geldiği kadar abdestli olmaya özen gösteriyorum.Özellikle dışarı hiç abdestsiz çıkmamaya çalışırım,ayrıca dışarı çıkarken şu duayı mutlaka okuyorum,çocuklarıma da okutuyorum."BİSMİLLAH TEVEKKELTÜ ALALLAH VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH "
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

neslihan02allah razı olsun

sağol kardeşim RABBİM CC sendende razı olsun inşallah
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Değerli Nilüfer ablam..
İstifadeli ve güzel bir paylaşımdı..Emeğinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah.. Cumanız mübarek olsun..Selam ve Dua ile.
Rabbimize emanet olunuz.

dinci

dinci

son gün, post: 763676, member: 37970Sevgili "dinci" kardeşim Rabbim paylaşımın için razı olsun.Namazlarını sürekli kılmayı nasip etsin...AMİN..

Ben de elimden geldiği kadar abdestli olmaya özen gösteriyorum.Özellikle dışarı hiç abdestsiz çıkmamaya çalışırım,ayrıca dışarı çıkarken şu duayı mutlaka okuyorum,çocuklarıma da okutuyorum."BİSMİLLAH TEVEKKELTÜ ALALLAH VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH "

sağol kardeşim RABBİM CC sendende razı olsun inşallah RABBİM CC ibadetlerimizi kabul etsin inşallah okuduğunuz tesbihde çok güzel bir alışkanlık selametle kalın
dinci

dinci

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Değerli Nilüfer ablam..

İstifadeli ve güzel bir paylaşımdı..Emeğinize sağlık.. Rabbimiz c.c razı olsun, sevabınızı yazsın inşallah.. Cumanız mübarek olsun..Selam ve Dua ile.
Rabbimize emanet olunuz.

ve aleyküm selam ablacığım çok sağol RABBİM CC sendende razı olsun selametle kal
aişetün.asel

aişetün.asel

Kıdemli Üye · 132 mesaj

nilüfer ablacım kusura bakma, hakkını helal et. dua bölümüne bakabilir misin? sana yazdım da.
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

osmanlı padişahlarından olan Abdul Hamit Han her zaman yatağının başında tuğla bulundururmuş.Her sabah uyandığında yere abdestsiz basmamak için o tuğlayla teyemmüm alır sonra yere basıp abdest almaya gidermiş

emeğinize sağlık olsun kardesim slm ve dua ile
son osm@nlı
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Esselamunaleyküm değerli Nilüfer ablam....
Allah (c.c) ebeden razı olsun
çok değerli bilgiler sunmuşsun abla
inşaallah biz de elimizden
geldiğince abdestli
olmaya çalışacağız
...AEOL...

"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
dinci

dinci

aişetün.asel, post: 782266, member: 10047nilüfer ablacım kusura bakma, hakkını helal et. dua bölümüne bakabilir misin? sana yazdım da.

ablacığım sen kusura bakma biraz geç açtım galiba çok üzgünüm sen hakkını helal et
dinci

dinci

hafizkiz, post: 782271, member: 69558osmanlı padişahlarından olan Abdul Hamit Han her zaman yatağının başında tuğla bulundururmuş.Her sabah uyandığında yere abdestsiz basmamak için o tuğlayla teyemmüm alır sonra yere basıp abdest almaya gidermiş

emeğinize sağlık olsun kardesim slm ve dua ile

çok sağol kardeşim RABBİM CC razı olsun inşallah paylaşımında güzeldi
dinci

dinci

meltem
Esselamunaleyküm değerli Nilüfer ablam....

Allah (c.c) ebeden razı olsun
çok değerli bilgiler sunmuşsun abla
inşaallah biz de elimizden
geldiğince abdestli
olmaya çalışacağız
...AEOL...

ve aleyküm selam sende sağol canım RABBİM CC cümlemizden razı olsun inşallah amin
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.