Allah yolundayiz

993 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

herkese hayirli akşamlar diliyorum öncelikle bugün sitede bir yanliş anlaşilma olmuş sanirim. Buraya ilk üyeliğimden beri birsürü insana tavsiye ettim.bu siteyi herkeste bana duaci oldu. çok yararli bilgi verici bir site. Herkes birbirne yardimci oluyor dular ediyoruz. En son öğretmen olan bir ablama ben tavsiye ettim burayi(denizaslan) buarada herkes birbirine yardimci oluyor çok yararli bilgiler çok değerli hocalarimiz arkadaşlarimiz var dedim ve üye oldu. Açtiğimiz konuda evlilik üzerineydi. Allah razi olsun bir sürü arkadaşlar katildi bende bazi konular açarak yardim istemiştim. Banada yardimci olarak yanimda oldular.. Ama bir arkadaşimiz bunu çöpçatanlik olarak değerlendirmesi beni hakikaten çok çok üzdü.allah rizasi için dua etmek çöpçatanlikmi oluyor arkadaşlar?dua istemek yardim istemek yardimlaşmak bu şekildemi anlaşiliyor????
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

???????????????????????????????????
asos1907

asos1907

Kıdemli Üye · 496 mesaj

evlenmek istiyorsanız bunlarla ilgili bir çok site var kardeşim burası....İSLAMİYET GEN.TR SEVİYELİ BİR SİTE DİKKATLİ OLMAK GEREKLİ....
Herşeyi ALLAH için yap....!
Alemlerin rabbi olan ALLAH 'a teslim ol...!
akif eymen oğlumm...
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

bu konu üzerine bir sürü konu açıldı onlara yardımcı olundu o abla açtığında nie bu tepki evlilik sitesi olmadığını biliyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

seviyesizlik bunu neresinde kendi okuyor yardım istiyor evlenmek için buaraya gelinmiyor bunu bizde biliyoruz bilecek kadarda bilgiye allaha şükürler olsun sahibiz arkadaşım
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

ben o ablamızın yanlış birşey yaptıgını düşünmüyorum.ablamız,evlenmek istedigini söyleyip burada birini mi arıyor,hayır.Öyle olsaydı bizde buyrun başka siteler var derdik.sadece Allah rızası için hayırlısının olması için dualarında bizlerin de payımız olmasını istedi.başka bir konu ya da hayırlı bir yuva,hepsinin özü dualarla Yüce Rabbimizden hakkımızda hayırlısının olmasını istemek degil mi.
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

gamze0387, post: 755924, member: 84490ben o ablamızın yanlış birşey yaptıgını düşünmüyorum.ablamız,evlenmek istedigini söyleyip burada birini mi arıyor,hayır.Öyle olsaydı bizde buyrun başka siteler var derdik.sadece Allah rızası için hayırlısının olması için dualarında bizlerin de payımız olmasını istedi.başka bir konu ya da hayırlı bir yuva,hepsinin özü dualarla Yüce Rabbimizden hakkımızda hayırlısının olmasını istemek degil mi.

cevabın için allah razı olsun kardeşim bende bunu demek istedim o çok sevdiğim ablamda aynı şekilde düşündü ama yanlış anlaşıldı. en en önemlisi ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTEMEK
gamze0387

gamze0387

Kıdemli Üye · 197 mesaj

sude-naz, post: 755942, member: 60957cevabın için allah razı olsun kardeşim bende bunu demek istedim o çok sevdiğim ablamda aynı şekilde düşündü ama yanlış anlaşıldı. en en önemlisi ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTEMEK

Allah sizlerden de razı olsun inşaAllah.ablamızın yanlış anlaşıldıgına çok üzüldüm.Herkesin düşüncesi aynı olmuyor,ama Allah herkesin niyetini biliyor.Allah ablamızın hakkında hayırlısını nasip etsin inşaAllah,kardeşim.
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

???????????????????
sude-naz

sude-naz

Aktif Üye · 57 mesaj

karşısındaki insanın kalbini ve düşüncesi anlayamayan insanlar kendi kalb ve düşüncesi gibi görüp düşünür karşısındaki insanı anlayıp dinlemek varken......!!!!!
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.