Selamun Aleykum...
1.523 görüntülenme · 20 yanıt
-AYSEN-, post: 755548, member: 85041Sitenin degerli uyelerine yurekten Esselamu Aleykum...
emegi geçenlere simdiden tesekkurlerimi sunuyorum,insAllah araniza kabul buyurursunuz benide,
hayirli ve bereketli gunler olsun,selametle...
GÖNÜLDEN VE ALEYKUM SELAM HOŞ GELDİN BENDE BURDA YENİYİM BURASI İNSANA SOYLE DİYOR.
"Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..."HOŞ GELDİN ARAMIZA.
"SEVGİYİ KALBE KOYANA EMANET OLUN."
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
S.A.
S.A.
NASILSIN KARDEŞİM,BEN DE BUGÜN ÜYE OLDUM,ADIM SARE YAŞIM 22 ANKARA DA İKAMET EDİYORUM.İSTERSEN SOHBET EDEBİLİRİZ.BAYANSIN DİE YAZDIM BUNLARI AYŞEN İSMİNE BAKARAK,UMARIM BAYAN İSMİYLE GİRMİŞ Bİ ERKEK DEĞİLSİNDİR. :p
SEN DE İSTERSEN BU ARKADAŞLIĞI EĞER CVBINI BEKLİYORUM.ALLAHA EMANET OL,İNŞ...:)
S.A.
NASILSIN KARDEŞİM,BEN DE BUGÜN ÜYE OLDUM,ADIM SARE YAŞIM 22 ANKARA DA İKAMET EDİYORUM.İSTERSEN SOHBET EDEBİLİRİZ.BAYANSIN DİE YAZDIM BUNLARI AYŞEN İSMİNE BAKARAK,UMARIM BAYAN İSMİYLE GİRMİŞ Bİ ERKEK DEĞİLSİNDİR. :p
SEN DE İSTERSEN BU ARKADAŞLIĞI EĞER CVBINI BEKLİYORUM.ALLAHA EMANET OL,İNŞ...:)
ve aleykum selam ve rahmetullah ve berakatuh
hoş geldin -aysen- hoş geldin ssss hayırlı olur inş.güzel paylaşımlarınızda görüşmek üzere çocuklar Allah(c.c)'a emanet olun
hoş geldin -aysen- hoş geldin ssss hayırlı olur inş.güzel paylaşımlarınızda görüşmek üzere çocuklar Allah(c.c)'a emanet olun
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
ONUR_, post: 757128, member: 22491GÖNÜLDEN VE ALEYKUM SELAM HOŞ GELDİN BENDE BURDA YENİYİM BURASI İNSANA SOYLE DİYOR.
"Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel..."HOŞ GELDİN ARAMIZA.
"SEVGİYİ KALBE KOYANA EMANET OLUN."
kesinlikle haklısınız seviyesi düşmüş bir çok yer insana uzak dur derken insana huzur veren ve gel diyen bir yer hepimize hayırlı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39649-selamun-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.