Esselamun Aleykum

1.502 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
elifnur1997

elifnur1997

Aktif Üye · 59 mesaj

Esselamun Aleykum . Ben ElifNur
Allah-u Zulcelal'i ardindan Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) 'i cok seviyorum ...
peygamber efendimizi cok gormek istiyorum 5 yasimdan beri her namazimda dua ediyorum insallah bir gun ruyamda gorurum bir gun degil her gun gormek istiyorum insallah Allah-u Zulcelal nasib eder bana ve Butun Mu'min lere
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

ve aleykumselam ehlem ve sehlem kucuk kardesim sitemize hosgeldin canim duana icten bir amiiinnnn diyorum ... bu yasinda bu aski duyman ne kadar guzel Rabim cumlemizin askini arttirsin insallah selam ve dua ile Rahman,a emanet ol canim...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
elifnur1997

elifnur1997

Aktif Üye · 59 mesaj

huzunlu_gurbet, post: 755458, member: 69558ve aleykumselam ehlem ve sehlem kucuk kardesim sitemize hosgeldin canim duana icten bir amiiinnnn diyorum ... bu yasinda bu aski duyman ne kadar guzel Rabim cumlemizin askini arttirsin insallah selam ve dua ile Rahman,a emanet ol canim...

ecmain huzunlu_gurbet ablacigim hosbulduk :) insallah insallah Allah-u Zulcelal Askimizi Daha Cok Artirir...
sarmaşık

sarmaşık

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldin,ne güzel geldin...

İnşallah duaların kabul olur...Ne güzel bir isteğin var,dularımdasın...

Rabbime emanetsin...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

bu bana incinuru hatırlattı :) yeni kardesimiz.gelen üye:elifnur1997 şimdilik çıkan üye:incinur.hoşgeldin kardesim.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

ve aleykümselam güzel kardeşim
canım benim ya, en küçük kardeşimiz sensin galiba yanılmıyorsam, ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle, bu yaşta bu güzelliklerin farkına varmış olman çok güzel, Rabbim daim etsin inşaallah
Rabbim seni böyle güzel yetiştiren anne ve babadan razı olsun...
Allaha emanet... :a03:
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldin kardesim:)
ONUR_

ONUR_

Aktif Üye · 55 mesaj

Ve aleykum selam havva kizi hoş geldin inşallah dualarin kabul olur 5 yaşindan beri namaz kilman çok güzel bir şey benimde senin yaşlarinda bir kiz kardeşim var mevlam yar yardimçimiz olsun... Selmun aleykum

"sevgiyi kalbe koyana emanet olun."
elifnur1997

elifnur1997

Aktif Üye · 59 mesaj

ayşe.a, post: 756906, member: 85378ve aleykümselam güzel kardeşim
canım benim ya, en küçük kardeşimiz sensin galiba yanılmıyorsam, ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle, bu yaşta bu güzelliklerin farkına varmış olman çok güzel, Rabbim daim etsin inşaallah
Rabbim seni böyle güzel yetiştiren anne ve babadan razı olsun...
Allaha emanet... :a03:

amin ablacim:a14:
elifnur1997

elifnur1997

Aktif Üye · 59 mesaj

kasım hadi, post: 756869, member: 64988aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle

hosbulduk .........................
elifnur1997

elifnur1997

Aktif Üye · 59 mesaj

sarmaşık, post: 755543, member: 85041Aleyküm selam hoşgeldin,ne güzel geldin...

İnşallah duaların kabul olur...Ne güzel bir isteğin var,dularımdasın...

Rabbime emanetsin...

Sagolun Hosbulduk sizler de benim dualarimdasiniz :)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.