allahın sevgisini kazanmak ve herzaman onu yakınında hissetmek
2.717 görüntülenme · 8 yanıt
selamün aleyküm ... ALLAH'ın selamı üzerinizde olsun ben kendimi birdim bireri hep onu kendime yakın hissettim ve ona inandım şükürler olsun onu sevmek o kadar güzel ki muhteşem birşey anlatırmaz veya anlatamassın yalnız onunda seni sevdiğine inanırsın onun merhametini hissedersin onu sevmek herşeyden üstün gelir anneden babadan kardeşinden ailenden herşeyden ama herşeyden üstün gelir evet yaradanı sevmek kalbin onun için atar kanın onun için kanar gözlerin yalnız onun güzelliklerini ve onun büyük nimetlerini görür her nerye bakarsan bak onu görürrsün bazen onunla konuşur huzur bulursun o seni duyar ve çaresiz günlerimizde bize kapılar açar ve ben buldayım der çünkü ALLAH'ında seni çok sevdiğini bilirsin. ALLAH'ı sevmek işaallah bu duyguları bütün müslüman kardeşlerimde tadar ALLAH'ın bütün kapıları açık o rahman ve rahimdir.
ve aleykümselam kardeşim..
hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun
emeğine sağlık, gerçekten çok haklısın, o bambaşka bi duygu, hissedip,düşünüp de gözünden bir damla yaş düşmesi ne güzel..
Rabbim sevgisini, merhametini ve yakınlığını eksik etmesin inşaallah
Allaha emanet... :a03:
hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun
emeğine sağlık, gerçekten çok haklısın, o bambaşka bi duygu, hissedip,düşünüp de gözünden bir damla yaş düşmesi ne güzel..
Rabbim sevgisini, merhametini ve yakınlığını eksik etmesin inşaallah
Allaha emanet... :a03:
ve aleyküm selam zeynep kardeşim hoşgeldin aramıza yazı tek kelimeylen harika olmuş bu duyguyu anlamak için yaşamak lazım RABBİM bizi daima yaşayanlardan eylesin amin ...... RABBİM SENİN YAR VE YARDIMCIN OLSUN ALLAHA EMANET OL kardeşim ne olur duanı eksik etme
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39580-allahin-sevgisini-kazanmak-ve-herzaman-onu-yakininda-hissetmek · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allahın sevgisini kazanmak icin Allah (c.c) Hazretleri 5 cevap
- Herzaman Gurur duyduk Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Namazı hissetmek için ne yaptınız? Nasihatler 2 cevap
- dejavu (anı daha önceden yaşamış hissetmek) Sağlık ve Yaşam 4 cevap
- Namazı hissetmek için ne yaptınız? Nasihatler 15 cevap
- kötü hissetmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.