✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
25.257 görüntülenme · 129 yanıt
✦ Mübarek Üye
✦ Mübarek Üye
neslihantozan, post: 753617, member: 22491selamun aleyküm kaan kardeşim
inşallah ALLAHIN izniyle oruçlarımızı tutabiliriz
ben her ramazan ayındaki o değişik ruh halini ve fırsatları çok fazla hissediyorum
ve değerlendirmeye çalışıyorum bir liste çıkarıp sabah namazından sonra yasin okuyup hem ölmüşlerimizin ruhuna hediye ediyorum hemde namazdan sonra uyumamış oluyorum
senin tavsiyelerinde hep aklımda olucak
RABBİM İLMİNİ ARTIRSIN
selametle eline sağlık
✦ Mübarek Üye
gülagacı, post: 753626, member: 69558elinize saglık yazıyı okudum rabbim faydalanmayı nasip etsin cümlemize
✦ Mübarek Üye
BULENT TUNALI, post: 753635, member: 85166selamün aleyküm Allah razı olsun.Ramazan geliyor içlerimizde tarif edilmez heyacanlarla ramazanı bekliyoruz.biliyoruz.kazanacağımız sevaplar.ecirler.dereceler dahada artacak bunun coşkusu yüreklerimizde.ramazını en güzel şekilde geçirmek adına çok güzel bir paylaşım olmuş.Allah razı olsun.Allah cümlemizi Raman'ın bereketinden faydalanan kullarından eylesin .Selam ve dua ile
✦ Mübarek Üye
dinci, post: 753640, member: 69558selamün aleyküm hayırlı sabahlar kaan kardeşim RABBİM CC hepimize hayırlı ramazanlar hayırlı ibadetler nasip etsin inşallah ramazanın en önemli faktörü bence dil çünki nekadar yemeden içmeden kesilsekte dilimiz herşeyi mahfediyor dedikodu küfür herkes orucun sadece yeme içmeden kesilmek olmadığını idrak etmesi güzel ahlakıda yayacaktır öyle insanlar gördümki oruçlu ama bütüngün küfrediyor sağa sola sataşıyor böyle oruç hiç olurmu bide komşusu akrabası kuru sofrada oturan insanın orucu bilmiyorum günahada girmrk istemiyorum buda bir gerçek selametle kal kardeşim
✦ Mübarek Üye
Aysel_94, post: 753661, member: 77146Allah razı olsun! -KAAN-a teşekkürler!
✦ Mübarek Üye
EBRARNISA, post: 753972, member: 85213Selamün Aleyküm. uyarıcı ve yönlendirici paylaşım için Allah razı olsun.istifade edebilmek dua ve dileği ile Yaradan'a emanet olun...
✦ Mübarek Üye
nasırlı_kalp, post: 753991, member: 77129s.a. Allah razı olsun güzel bir paylaşım. Rabbim inş. rızasına uygun bir şekilde oruçlarımızı tutmayı nasip etsin
✦ Mübarek Üye
MyKaBuS, post: 754049, member: 20924S.Aleyküm
ALLAH Razı Olsun KAAN Abi
Verdiğin Bilgiler için Teşekkür Ederim....
Hayırlı Günler Selametle Kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39527-ramazan-da-ne-yapmali-ne-yapmamali-kavusturana-sukur-kavusana-ne-mutlu · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.