gönle sitem

997 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

[medya]
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

selamun aleykum kardeşim ellerine saglık çok güzel olmuş şiirde çok güzel fon müziğinide sanırım Bedirhan Gökçe'nin şiirlerinden birinde duymuştum hepsi çok güzel emeğinize saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
vaktileyl

vaktileyl

<DAMLA>, post: 753156, member: 85041
selamun aleykum kardeşim ellerine saglık çok güzel olmuş şiirde çok güzel fon müziğinide sanırım Bedirhan Gökçe'nin şiirlerinden birinde duymuştum hepsi çok güzel emeğinize saglık
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

aleyküm selam ben teşekkür ederim ewt fon bedirhan gökçe klasiği:))kalbi duayla vesselamB)
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

selamun aleyküm kardeşim,
çok güzel olmuş.emeğinize sağlık.
devamını bekleriz .
selametle.
vaktileyl

vaktileyl

s.s.s, post: 753182, member: 50627selamun aleyküm kardeşim,
çok güzel olmuş.emeğinize sağlık.
devamını bekleriz .
selametle.

aleyküm selam ben teşekkür ederim vesselam
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

evet güzel olmuş :) sanki müzik daha slov ve hüzünlü olabirdi.. ne bileyim ritmi az .. Enstrümanlaraz..olabilirmiydi diye düşünüyorum ..

ellerinize saglık ;)
selam ve dua ile
vaktileyl

vaktileyl

aminenur, post: 753196, member: 76060evet güzel olmuş :) sanki müzik daha slov ve hüzünlü olabirdi.. ne bileyim ritmi az .. Enstrümanlaraz..olabilirmiydi diye düşünüyorum ..

ellerinize saglık ;)
selam ve dua ile

ilk çalışmam sayılır bundan 1buçuk yıl öncesi olsun okadar :))ben teşekkür ettim canm
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

vaktileyl, post: 753204, member: 72384ilk çalışmam sayılır bundan 1buçuk yıl öncesi olsun okadar :))ben teşekkür ettim canm

ilk çalışmanızsa tamandır :):) çok başarılı ... benim ilk yaptıklarımın .. yanında sizinki profesyonel üstü..;)
selam ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.