Bilgi lutfen
1.218 görüntülenme · 10 yanıt
Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 69 mesaj
üsdad benim yaşima bakma herkes benimle övünyo yorumlara bakabilirsi n ayrica
bir konuya yorum yazmişsa n ve sana cevaben başkasi yorm yazarsa haberin olmaz ama bir konu açmişsan ve senin konuna birisi yorum yollarsa haberin olur
bir konuya yorum yazmişsa n ve sana cevaben başkasi yorm yazarsa haberin olmaz ama bir konu açmişsan ve senin konuna birisi yorum yollarsa haberin olur
kullanıcı ayarlarınızda e-mail ile haberdar edilmek istiyorum şıkkını seçerseniz sizden sonra o konuya cevap verilmişse mail gelir. tabi bunun için konuya abone olmalısınız. bunu da sayfadaki seçenekler sekmesinden yapabilirsiniz. veya kullanıcı paneline tıklayıp abone olduğunuz konuları görüntüleyebilirsiniz. ama abone olmayı unutursanız olmaz.
birinin size üstatlık yapmayı kabul etmesi büyük şans sizin için,biraz zor bulunur. en iyi ve doğrusu deneme yanılmadır :)
birinin size üstatlık yapmayı kabul etmesi büyük şans sizin için,biraz zor bulunur. en iyi ve doğrusu deneme yanılmadır :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39402-bilgi-lutfen · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BİLGİ-BİLGİ-BİLGİ.... Güzel Sözler 2 cevap
- Lutfen Sorularimi Cevaplayabilirmisiniz, Lutfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- lutfen yardım edın Dua Bölümü 1 cevap
- lutfen okuyun....!!ÖLÜM!! Güzel Sözler 13 cevap
- Sorumu lutfen acil cevaplayin İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- avrupada islam-lutfen okuyun kacırmayın İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.