Bilgi lutfen

1.218 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
omeyyy_34

omeyyy_34

Üye · 12 mesaj

Bı foruma ılkdefa uye oldum Konunuza yaptıgım bı yoruma dıyelım karşılık verdınız benım haberım olucakmı Bıde bana bı ustad lazım bır ıkı haftalık yolu yordamı ogretmek ıcın Tesekkur ederım sımdıden
kwon_salim

kwon_salim

Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 69 mesaj

üsdad benim yaşima bakma herkes benimle övünyo yorumlara bakabilirsi n ayrica
bir konuya yorum yazmişsa n ve sana cevaben başkasi yorm yazarsa haberin olmaz ama bir konu açmişsan ve senin konuna birisi yorum yollarsa haberin olur
s_ali_h

s_ali_h

Kıdemli Üye · 141 mesaj

kullanıcı ayarlarınızda e-mail ile haberdar edilmek istiyorum şıkkını seçerseniz sizden sonra o konuya cevap verilmişse mail gelir. tabi bunun için konuya abone olmalısınız. bunu da sayfadaki seçenekler sekmesinden yapabilirsiniz. veya kullanıcı paneline tıklayıp abone olduğunuz konuları görüntüleyebilirsiniz. ama abone olmayı unutursanız olmaz.

birinin size üstatlık yapmayı kabul etmesi büyük şans sizin için,biraz zor bulunur. en iyi ve doğrusu deneme yanılmadır :)
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Hoşgeldiniz
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

a.s hosgeldin ömer abi yavas yavas örenirsin bende bilmiodum...
EBRUGULLU

EBRUGULLU

Kıdemli Üye · 109 mesaj

öncelikle aramiza hoşgeldiniz zamanla öğreniyor insan neler yapacağini.siz yinede site yöneticisinin koymuş olduğu bazi kurallar var onlari okursaniz çok daha iyi olur.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
selametle
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

birinin size üstatlık yapmayı kabul etmesi büyük şans sizin için,biraz zor bulunur. en iyi ve doğrusu deneme yanılmadır

salih arkadaşıma katılıyorum :a16:
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

:a18::a17::a16: anasayfaya getirdim insallah gelmistir........
omeyyy_34

omeyyy_34

Üye · 12 mesaj

safiyehoşgeldiniz

bu lafi cok guzel bi zamanda ogrendim ihtiyacim vardi
tesekkur ederim...
omeyyy_34

omeyyy_34

Üye · 12 mesaj

policdemo, post: 753776, member: 52109:a18::a17::a16: anasayfaya getirdim insallah gelmistir........

Sana cok tesekkur ederım...
Umarım senı mahcup etmem...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.