BEN SİTEDE ÇOK UZUN ZAMANDIR CENNET AĞACI KARDEŞİMİ GÖREMİYORUM ÖNCELERİ SIK GELİYORDU SONRA SIKLIKLAR AZALDI AMA ARADADA OLSA GÖRÜŞÜYORDUK ŞİMDİ YOK YADA BEN GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN KARDEŞİM VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜBKÜ KARDEŞİMİZİ MERAK EDİYORUM . MSN EDE GELMİYOR MALESEF.. :a33:AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. İNŞALLAH BİR OLUMSUZLUK YOKTUR
HABERİNİZ VAR MI ?? arkadaşım neredesin
891 görüntülenme · 5 yanıt
ES-SELAMÜN ALEYKÜM VARAHMATÜLLAHİ VE BERAKATÜHÜ İNŞ. KARDEŞLERİM
BEN SİTEDE ÇOK UZUN ZAMANDIR CENNET AĞACI KARDEŞİMİ GÖREMİYORUM ÖNCELERİ SIK GELİYORDU SONRA SIKLIKLAR AZALDI AMA ARADADA OLSA GÖRÜŞÜYORDUK ŞİMDİ YOK YADA BEN GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN KARDEŞİM VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜBKÜ KARDEŞİMİZİ MERAK EDİYORUM . MSN EDE GELMİYOR MALESEF.. :a33:AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. İNŞALLAH BİR OLUMSUZLUK YOKTUR
Selamun aleyküm kardeşim...bir sıkıntı yok inşALLAH...cennet ağacı ablam yurt dışına gitmişti...orada misafir olduğunu söyledi bana giderken...inşALLAH geri gelecektir...çünkü onu çok özledim...gittiği yer çok güzelmiş...bana anlattı...Rabbim yardımcısı olsun...
Selametle ...
Selametle ...
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
SAFİYEES-SELAMÜN ALEYKÜM VARAHMATÜLLAHİ VE BERAKATÜHÜ İNŞ. KARDEŞLERİM
Aleykümselam geçen hafta konuştuğumda Çınarcık'a gideceğini söylemişti..muhtemelen ordadır....Selametle
roses_death88selamun aleyküm kardeşim...bir sıkıntı yok inşallah...cennet ağacı ablam yurt dışına gitmişti...orada misafir olduğunu söyledi bana giderken...inşallah geri gelecektir...çünkü onu çok özledim...gittiği yer çok güzelmiş...bana anlattı...rabbim yardımcısı olsun...
Selametle ...
aleykümselam kardeşim
haber verdiğin için çok teşekkür ederim bende kardeşimi hem çok özeldim hemde çok merak etmiştim. Msn den görüşüyorduk orayada gelmeyince üsülfüm en sonunda forum açarak belki haber alirim die düşündüm sağolasin. Kardeşimiz kazasiz belsiz tekrar aramiza katilir inşallah. Dualarinda yer almak duasi ile selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39393-haberiniz-var-mi-arkadasim-neredesin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bu gerçekten haberiniz var mı?? Resimler 22 cevap
- HABERİNİZ VARMI Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- mahşerde hepsi yüzümüze tükürücek haberiniz olsun Dini sohbet 18 cevap
- Artık "neredesin" diye sormak yok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- NEREDESiN !!! Şiirler 3 cevap
- NEREDESİN EY EN SEVGİLİ !!!... Şiirler 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.