HABERİNİZ VAR MI ?? arkadaşım neredesin

891 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

ES-SELAMÜN ALEYKÜM VARAHMATÜLLAHİ VE BERAKATÜHÜ İNŞ. KARDEŞLERİM
BEN SİTEDE ÇOK UZUN ZAMANDIR CENNET AĞACI KARDEŞİMİ GÖREMİYORUM ÖNCELERİ SIK GELİYORDU SONRA SIKLIKLAR AZALDI AMA ARADADA OLSA GÖRÜŞÜYORDUK ŞİMDİ YOK YADA BEN GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN KARDEŞİM VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜBKÜ KARDEŞİMİZİ MERAK EDİYORUM . MSN EDE GELMİYOR MALESEF.. :a33:AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. İNŞALLAH BİR OLUMSUZLUK YOKTUR
SAFİYE

SAFİYE

Kimsenin bilgisi yokmu
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm kardeşim...bir sıkıntı yok inşALLAH...cennet ağacı ablam yurt dışına gitmişti...orada misafir olduğunu söyledi bana giderken...inşALLAH geri gelecektir...çünkü onu çok özledim...gittiği yer çok güzelmiş...bana anlattı...Rabbim yardımcısı olsun...
Selametle ...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
kasirga5274

kasirga5274

Kıdemli Üye · 146 mesaj

SAFİYEES-SELAMÜN ALEYKÜM VARAHMATÜLLAHİ VE BERAKATÜHÜ İNŞ. KARDEŞLERİM
BEN SİTEDE ÇOK UZUN ZAMANDIR CENNET AĞACI KARDEŞİMİ GÖREMİYORUM ÖNCELERİ SIK GELİYORDU SONRA SIKLIKLAR AZALDI AMA ARADADA OLSA GÖRÜŞÜYORDUK ŞİMDİ YOK YADA BEN GÖREMİYORUM BİLGİSİ OLAN KARDEŞİM VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ÇÜBKÜ KARDEŞİMİZİ MERAK EDİYORUM . MSN EDE GELMİYOR MALESEF.. :a33:AKLIMA KÖTÜ KÖTÜ ŞEYLER GELİYOR. İNŞALLAH BİR OLUMSUZLUK YOKTUR

Aleykümselam geçen hafta konuştuğumda Çınarcık'a gideceğini söylemişti..muhtemelen ordadır....Selametle
SAFİYE

SAFİYE

roses_death88selamun aleyküm kardeşim...bir sıkıntı yok inşallah...cennet ağacı ablam yurt dışına gitmişti...orada misafir olduğunu söyledi bana giderken...inşallah geri gelecektir...çünkü onu çok özledim...gittiği yer çok güzelmiş...bana anlattı...rabbim yardımcısı olsun...
Selametle ...

aleykümselam kardeşim
haber verdiğin için çok teşekkür ederim bende kardeşimi hem çok özeldim hemde çok merak etmiştim. Msn den görüşüyorduk orayada gelmeyince üsülfüm en sonunda forum açarak belki haber alirim die düşündüm sağolasin. Kardeşimiz kazasiz belsiz tekrar aramiza katilir inşallah. Dualarinda yer almak duasi ile selametle
SAFİYE

SAFİYE

kasirga5274aleykümselam geçen hafta konuştuğumda çınarcık'a gideceğini söylemişti..muhtemelen ordadır....selametle

sağolasin kardeşim
görüşürseniz çok selam ve saygilarimi iletirsiniz inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.