yılmazcan amcaya özel
2.172 görüntülenme · 9 yanıt
selamün aleyküm yılmazcan amca bikaç yerd ebeni sormuşsunuz..malesefki bazı durumlardan dolayı gitmem gerekiyordu....ama herzaman dualrımdasınız sizde,annenizde,kıymetli eşinizde....hepinizn ellerinden öpyorum..burda en çok saygı duyduğum kişiler arsındasınız.....rabbim sizi hertürlü kötülükten korusun......sağlıklı huzurlu günler yaşamayı nasip etsin....lütfen bu kardeşinizi duarınızda unutmayın....kpss sınavına gireceğim ve kazanamam lazım bu sınavı bazı nedenlerden dolayı......ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM.....HAYIRLI GÜNLER....
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Selamünaleyküm
Yazını okudum ve çok üzüldüm. Annemde hanımımda çok üzüldü Fatmana kardeşim. DUAMDASIN DUALARIMIZDASIN. Elimizden gelen dua. Kps sınavın için ayın 25 inde sana bir hatim göndereceğim.
Bir selam verelim bir salat getirelim ve ne yaparsak yapalım Allah için yapalım
Selam ve dua ile....
Yazını okudum ve çok üzüldüm. Annemde hanımımda çok üzüldü Fatmana kardeşim. DUAMDASIN DUALARIMIZDASIN. Elimizden gelen dua. Kps sınavın için ayın 25 inde sana bir hatim göndereceğim.
Bir selam verelim bir salat getirelim ve ne yaparsak yapalım Allah için yapalım
Selam ve dua ile....
aleyküm selam yilmazcan amca sabah sabah yazdiklarinizi okuyunca çok duygulandim..ama benim için okadar zahmete girmeyin bu sicaklarda...inanin bana benim için sizden küçücük bi dua almak bile çok güzel.....inşallah başka yerlerde yolumuz kesişir tekrar.....rabbime emanet olun...şimdiden hayilri ramazanlar.......
selamün aleyküm yılmazcan amca bugün ayın 25 i...inşallah en kısa zamanda leyla 1 kardeşimiz hatim duasını yapacak...RABBİME EMANET OLUN..ANNENİNİN ELLERİNDEN ÖPERİM..HAKKINIZI HELAL EDİN...
selamün aleyküm yılmazcan amca..bayramda bayramınızı tebrik edemedim kusuruma bakmayın ne olur ....çok yoğundum misafirlerimiz vardı...köylere falan gittik...geçmiş bayramınız mübarek olsun...eşinizin ,anneniziN ve tüm ailenizin geçmiş bayramı mübarek olsun.....RABBİME EMANET OLUN..HERZAMAN DUALARIMDASINIZ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39390-yilmazcan-amcaya-ozel · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.