eş seçimi

838 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
özgür berçinli

özgür berçinli

Aktif Üye · 53 mesaj

arkadaşlar.. eş seçimimi yapmak istiyorum ve eşimi seçerken dikkat edeceğim noktalar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.. eğer yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana..
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

rasullulah eş seçiminde dinin bütün olması konusunda müslümanları uyarmıştır.yani evet güzel olsun,asaletlide olsun.fakat en önemlisi saliha bir bayan olsun.edepli,terbiyeli,namazlı adbestli olsun.tabi gönlünüz neyi arzular bilemem.fakat dinine öncelik tanımalısınız bence...
özgür berçinli

özgür berçinli

Aktif Üye · 53 mesaj

siyah peçe, post: 749196, member: 85033rasullulah eş seçiminde dinin bütün olması konusunda müslümanları uyarmıştır.yani evet güzel olsun,asaletlide olsun.fakat en önemlisi saliha bir bayan olsun.edepli,terbiyeli,namazlı adbestli olsun.tabi gönlünüz neyi arzular bilemem.fakat dinine öncelik tanımalısınız bence...

ben dını oncelıklı tutuyorum ama her ınsan gorundugu gibi değil iste.. mahsun bir yuzun arkasında delıce fıkırlerı olan ınsanlar gunumuzde oldukca fazla.. yorumun ıcın allah razı olsun..
batan güneş

batan güneş

Aktif Üye · 70 mesaj

bence aza kanagat edende olmalı elindekiyle yetinmeyi bilmeli ve sabırlı olmalı iman konusundan sonra bi kişide aranacak önceliklerde bunlarda olmalı
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.