ben çok üzgünüm :(
1.685 görüntülenme · 20 yanıt
14 mart 2008 de birtek abimi,yengemi, 2 yaşındaki yeğenimi ve kuzenimi trafik kazasında kaybettim,bu acıya dayanamıyorum toparlayamıyorum kendimi bana dua edin nolur çok ihtiyacım var Rabbim bana sabır ver.beş kız kardeşin bir tek abisiydi feci bir kazada suçsuz günahsız hayatını kaybetti,onun yokluğu öyle zor geliyorki bana lütfen dua edin bana lütfen sabır istiyorum Rabbimden :(
selamun aleyküm güzel kardeşim
gerçekten çok üzücü bir durum değil bitane bin tane abin olsa acı değişmez
rabbimin imtihanı ona sığınıp af dilemekten başka bi yol yok
kaybettiklerin için dua et bu mübarek gecede bende senin için dua edicem
selametle kardeşim
gerçekten çok üzücü bir durum değil bitane bin tane abin olsa acı değişmez
rabbimin imtihanı ona sığınıp af dilemekten başka bi yol yok
kaybettiklerin için dua et bu mübarek gecede bende senin için dua edicem
selametle kardeşim
. Andolsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. (Ey Peygamber! ) Sabredenleri müjdele !
. O sabredenler, kendilerine bir bela geldiği zaman: “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz, derler
. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.
BAKARA SURESİ 155.156. 157. AYET
. O sabredenler, kendilerine bir bela geldiği zaman: “İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN Biz Allah'ın kullarıyız ve biz O'na döneceğiz, derler
. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.
BAKARA SURESİ 155.156. 157. AYET
.
rabbim rahmet eylesin inşaALLAH mekanları cennet olsun
selam ve dua ile
gerçekten çok zor bi durum Allah sabır versin kardeşim inşallah şu an çok iyi durumdadırlar böyle düşünün müminlerin kabirleri cennet bahçelerinden bir bahçedir inşallah onlarda o bahçelerden birinde hepberaber geziniyorlardır şimdi .
osslemgkc, post: 748253, member: 3797014 mart 2008 de birtek abimi,yengemi, 2 yaşındaki yeğenimi ve kuzenimi trafik kazasında kaybettim,bu acıya dayanamıyorum toparlayamıyorum kendimi bana dua edin nolur çok ihtiyacım var Rabbim bana sabır ver.beş kız kardeşin bir tek abisiydi feci bir kazada suçsuz günahsız hayatını kaybetti,onun yokluğu öyle zor geliyorki bana lütfen dua edin bana lütfen sabır istiyorum Rabbimden :(
selamün aleyküm kardeşim ALLAH CC sabır dayanma gücü versin benimde kardeşim 8 yıl önce bir trafik kazasında vefat etti 22 yaşındaydı askerden yeni gelmişti 4 kız kardeşitik 2 erkek murat 3 kızdan küçüktü hayallerimiz vardı umutlarımız vardı herşey bitti o günle bu günün arasında bir fark yok acımız hala taze şimdi 17 yaşında bir küçüyümüz var erkek olarak oda dengesizin biri muratın yerini tutamaz ALLAH CC acısını göstermesin ne yapalım taktir ilahi ALLAH CC sabır versin inşallah dayanma gücü versin
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim sabırlar dayanma gücü versin inşallah:(
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Yasaklı Kullanıcı
• Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · • Üye · 39 mesaj
S.A.
Sevgili kardeşim durumunuza çok ama çok üzüldük İnşallah.Eğer uygun görürüseniz sizinle msn'den tanışmak isteriz İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.Sizi en çok seven o yüceler yücesi Dosta emanet ediyorum.
sahabe2004@*******.com...Eklerseniz Seviniriz İnşallah.ARO
Sevgili kardeşim durumunuza çok ama çok üzüldük İnşallah.Eğer uygun görürüseniz sizinle msn'den tanışmak isteriz İnşallah.Rabbimiz her konuda yar vede yardımcınız olsun İnşallah.Sizi en çok seven o yüceler yücesi Dosta emanet ediyorum.
Basin sagolsun kardesim, dualarimda Rabbimden senin icin sabir isteyecegim. Bende yillar once abimi yengemi trafik kazasinda kaybediyordum ve tek abim var. Rabbim onlari bize bagisladi.Alan da Allah tir veren de Allahtir. Abin fani dunya dan gercek dunya ya gitti.Rabbim sana ve ailene sabir versin kaybettiklerinin gunahlarini affetsin,mekanini cennet eylesin,Amin.
sahabe 2004, post: 748632, member: 84683S.A.
a.s msn yasak
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
selamun aleyküm kardeşim
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
rabbim sabrınızı arttırsın.gerçekten büyük acı.ama dua etmekten sabretmekten başka elimizden gelen bişey malesef yok.kabullenmek çok zor fakat insan bu acıyla yaşamayı zamanla öğreniyor.bol bol dua edin inşallah kardeşim.selametle rabbimiz yar ve yardımcınız olsun
İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN
rabbim sabrınızı arttırsın.gerçekten büyük acı.ama dua etmekten sabretmekten başka elimizden gelen bişey malesef yok.kabullenmek çok zor fakat insan bu acıyla yaşamayı zamanla öğreniyor.bol bol dua edin inşallah kardeşim.selametle rabbimiz yar ve yardımcınız olsun
selamunaleykum canim kardesim inaninki yasadiklariniza cok cok uzuldum Rabbim ailenize serin sabirliklar versin... olum acisi cok yakan kavuran bir acidir , Rabbimizin imtihani iste elimizden ne gelir? Rabbimize karsi boynumuz kildan ince ne gelirse Hakk'tan gelir oda basimizin ustune gelir insallah.... her ne kadar gecinden desekte sevdiklerimizi birgun mutlaka boyle sonsuz mekana ugurlayacagiz ama zamanini Rabbimiz belirler tabikii. senin icin dua edecegim artik dualarimdasin insallah Allah,a emanet ol kardesim selam ve dua ile....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
sahabe 2004, post: 748632, member: 84683S.A.
degerli kardesim msn adresi vermek yasaktir selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Allah rahmet etsin mekanlarini cennet etsin sevdiklerine sabirlar ihsan etsin dualarimiz her zaman sizler için kardeşim
vakti geldiginde yaşanakcaksa kader
diyar sultanı olsan seni ezer...
bende abimi kaybettim.o zaman cocuktum çok üzülüyordum.geceleri rüyama girerdi abim.fakat daha sonra şunu düşündüm.bundada vardır hayır.onun ömrü o kadarmiş.yaşasa belki öülümünden daha acı daha utanç verici şeyler olurudu.bizler sevdiklerimizi fazla benimsiyoruz.sonuç olarak bizler allah tan geldik.onun emanetiyiz,misafiriyiz şu yalan dünyada.önemli olan güzel yaşamak ve güzel ölmek.gerisi yalan kardeşim.bizgün sen,ben ve herkes ölecek.kimseye kalmıycak dünya.şimdi bence size düşen kadere razıyet,teslimiyet vede mevtalarınızın ardından bol bol hayır duaları ve hasenatlar yapmak.üzülmek,kederlenmek elbette ki olur.ama onlar geri getirmez.mevlam sabır versin yar ve yardımcınız olsun..
diyar sultanı olsan seni ezer...
bende abimi kaybettim.o zaman cocuktum çok üzülüyordum.geceleri rüyama girerdi abim.fakat daha sonra şunu düşündüm.bundada vardır hayır.onun ömrü o kadarmiş.yaşasa belki öülümünden daha acı daha utanç verici şeyler olurudu.bizler sevdiklerimizi fazla benimsiyoruz.sonuç olarak bizler allah tan geldik.onun emanetiyiz,misafiriyiz şu yalan dünyada.önemli olan güzel yaşamak ve güzel ölmek.gerisi yalan kardeşim.bizgün sen,ben ve herkes ölecek.kimseye kalmıycak dünya.şimdi bence size düşen kadere razıyet,teslimiyet vede mevtalarınızın ardından bol bol hayır duaları ve hasenatlar yapmak.üzülmek,kederlenmek elbette ki olur.ama onlar geri getirmez.mevlam sabır versin yar ve yardımcınız olsun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39271-ben-cok-uzgunum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.