S.A kardeşlerim benim için de dua edermisiniz
2.181 görüntülenme · 23 yanıt
SELAM VE DUA İLE
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
muazzez35candan dostlarım selamun aleyküm hayırlı akşamlar sizlerden tek isteğim dua ne olur bana dua edermisiniz çünki tam iki aydır ameliyatım hep geri kalıyor hastaneye yatıp yatıp çıkıyorum şimdide dişim apse yaptıbir hafta yattım dört gündür izinli çıktım yarın tekrar yatıcam dişimdeki apse indiyse çarşamba günü allahın izniyle ameliyata yatıcam sizlerden tek dileğim allah rızası için bana dua edin bir engel kalmadan bu ameliyattan kurtulmak şimdiden hepinizden allah razı olsun dostlarım rabbimin sevgisi ve selamı üstünüze olsun
canım kardeşim ben daha yeni gördüm bu konuyu.rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah.herşeyde dişinizdeki apsede bile bi hayır vardır şüpesiz.rabbim acil acil şifalar versin ve hayırlı haberlerinizi alalım inşallah kardeşim.acizane dualrımdasın kardeşim.100 tane ya şafi okudum size aklıma geleni de okumaya devam edicem inşallah kardeşim.bizi habersiz bırakma inşallah.rabbimize emanet ol kardeşim selamet ve sabırla rabbim yardımcınız olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39262-s-a-kardeslerim-benim-icin-de-dua-edermisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.