S.A kardeşlerim benim için de dua edermisiniz

2.181 görüntülenme · 23 yanıt

Paylaş:
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

S.A.kardeşlerim bende yeni üye sayılırım hastalığım nedeniyle siteye giremedim çoktandır.Öncelikle mubarek BERAT KANDİLİNİZ tüm islam aleminin ve sizlerin kutlu olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun bu gecede bütün günahlarımızdan arınmış olarak çıkalım.Ben kanser hastasıyım çok kritik bir dönemdeyim bu dönemi atlatabilmem için bana da bu mubarek gecede dua edermisiniz rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

a.s,
RABBİM acil şifa versin size.
kandiliniz mübarek olsun.
selam ve dua ile...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aleykum selam rabbim şafi ismiyle size acil şifalar versin kardeşim yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH . sizde bize dua edin inşaALLAH
SELAM VE DUA İLE
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

allah razı olsun kardeşlerim rabbim hiç kimseye sizlere de dert verip derman aratmasın cennetine giren kullarından eylesin inşallah
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

aleyküm selam rabbim acil şifalar versn
selametle.....
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

etmezmiyiz kardeşim dualarımız seninle inşallah hastalığından kurtulur sağlığına kavuşursun rabbim yar ve yardımcın olsun
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

aleykum selam.
hoş geldiniz.
sefalar getirdiniz.
RABBIM acil şifalar versin.amin.
selametle.
essslem

essslem

Yeni Üye · 3 mesaj

selamün aleyküm

selamün aleyküm

Allah şifalar versin.Bazen derdimiz dermanımızdır.Sabrınla mükafatlanıp derman bulman dileğiyle......hz eyüp misali, Rabbim yar ve yardımcın olsun.
reispelin

reispelin

Yeni Üye · 0 mesaj

Allah şifasını verir inş. Çektiğiniz sıkıntılarda günhalarınızın kefareti sayılır inş. Sabır ve dua. Allaha emanet kalınız. Selametle..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

ALLAH celle celalühu cümlemizin yar ve yardımcısı olsun kardeşim.sabredin ve şükredin inşaALLAH mükafatını alanlardan olursunuz.ALLAH celle celalühu izni ile hayırlı ve güzel haberlerinizide bekliyoruz.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

B)B)B)allah sizlerden razı olsun kardeşlerim sizlerin dualarıyla içimin ferahladığını hissediyorum rabbim sizleri cennetinin en kıymetli köşelerine kabul buyursun inşallah
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar verip hiç görmemişe döndersin inşallah.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

Allah razi olsun leyla-1 kardeşim rabbim inşallah duami ve dualarinizi dergahindan geri çevirmez kabul eder hatirladiğim kadariyla senin de annen hastaydi rabbim acil şifalar versin inşallah derdi veren mevlam dermanini da verir selam ve dua ile sizde allaha emanet olun
muazzez35

muazzez35

Kıdemli Üye · 153 mesaj

candan dostlarım selamun aleyküm hayırlı akşamlar sizlerden tek isteğim dua ne olur bana dua edermisiniz çünki tam iki aydır ameliyatım hep geri kalıyor hastaneye yatıp yatıp çıkıyorum şimdide dişim apse yaptıbir hafta yattım dört gündür izinli çıktım yarın tekrar yatıcam dişimdeki apse indiyse çarşamba günü allahın izniyle ameliyata yatıcam sizlerden tek dileğim allah rızası için bana dua edin bir engel kalmadan bu ameliyattan kurtulmak şimdiden hepinizden allah razı olsun dostlarım rabbimin sevgisi ve selamı üstünüze olsun
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

muazzez35candan dostlarım selamun aleyküm hayırlı akşamlar sizlerden tek isteğim dua ne olur bana dua edermisiniz çünki tam iki aydır ameliyatım hep geri kalıyor hastaneye yatıp yatıp çıkıyorum şimdide dişim apse yaptıbir hafta yattım dört gündür izinli çıktım yarın tekrar yatıcam dişimdeki apse indiyse çarşamba günü allahın izniyle ameliyata yatıcam sizlerden tek dileğim allah rızası için bana dua edin bir engel kalmadan bu ameliyattan kurtulmak şimdiden hepinizden allah razı olsun dostlarım rabbimin sevgisi ve selamı üstünüze olsun

canım kardeşim ben daha yeni gördüm bu konuyu.rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah.herşeyde dişinizdeki apsede bile bi hayır vardır şüpesiz.rabbim acil acil şifalar versin ve hayırlı haberlerinizi alalım inşallah kardeşim.acizane dualrımdasın kardeşim.100 tane ya şafi okudum size aklıma geleni de okumaya devam edicem inşallah kardeşim.bizi habersiz bırakma inşallah.rabbimize emanet ol kardeşim selamet ve sabırla rabbim yardımcınız olsun
OrHaN_*

OrHaN_*

Üye · 15 mesaj

a.s rabbim acil şifalar versin inş sen umudunu kaybetme sürekli dua et rabimize rabbim bu mubarek günün ayın yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin sana ve senin gibi hastalıklarla mücadele edenlere rabbim yar ve yardımcın olsun
AFRA_NUR

AFRA_NUR

s.a.kardeşim dualarımdasın 3 tane ayetel kursi okudum.
dua edelim kardeşlerim ...kardeşimizin duaya çok ihtiyacı var
AFRA_NUR

AFRA_NUR

dua edelim kardeşlerim kayıtsız kalmayalım lütfen
_ALpeR_

_ALpeR_

Yeni Üye · 4 mesaj

aleyküm selam kardeşim hoş geldin allah şifalar versin
_ALpeR_

_ALpeR_

Yeni Üye · 4 mesaj