bildiğimiz faydalı bilgiler ve püf noktalarını paylaşalım

19.594 görüntülenme · 181 yanıt

Paylaş:
cerennurum

cerennurum

Mübarek Üye · 1.298 mesaj

sıla1, post: 747612, member: 69715bu yağ lekesi olur olmaz mı yapılacak sonradan da işe yarıyor mu bikaç gün geçse bile?

hemen olursa daha etkili oluyo
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

cerennurum, post: 747605, member: 69715valla hemen alıcam inşallah bilgisayarın tozunu almaktan bıktım iki gün almasam rezil olurum allahtan mobilyalarım açık renk kafayı üşütürdüm yoksa

dene bakalım bi ben bilgisayarın ekranına sıktım sildim sonra tüy bırakmayan bi bezle kaç gündür silmedim. ben de gittim koyu renk aldım bir iki şeyi geçen hafta. bu eve de yeni taşındım koyu renk kapılar yerler. hergün temizlik istiyo onu da ben yapamam. iyi oldu bu tozsavar.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

dinci, post: 747603, member: 73574aminenur bu işlem mutfak havlusuyla daha iyi oluyor

ablam mutfak havlusu yag olmazmı kagıdı atıyoruz ;)
ablam kandiliniz mübarek olsun bu arada dua ile inşaLALAH unutma beni duanda :):) selamlar saygılar
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

arkadaşlar mikrofiber bezde temizlikte çok iyi oluyor benim ki camlar ve aynalar için çok memnunum

kandiliniz mübarek olsun. bana da dua edin
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

limonu sıcak suya atıp biraz bekletirseniz ya da mikrodalga fırında bekletirseniz daha sulu olur.
cerennurum

cerennurum

sıla1, post: 748684, member: 2262limonu sıcak suya atıp biraz bekletirseniz ya da mikrodalga fırında bekletirseniz daha sulu olur.

bunuda bilmiyordum deniycem
cerennurum

cerennurum

arkadaşlar yeni aldığınız ayakkabılar ayağınızı vuruyorsa ayakkabının vuran yerine bir parça vazelin sürün yumuşuyor
cengiz55

cengiz55

Üye · 32 mesaj

cerennurum, post: 749380, member: 84490arkadaşlar yeni aldığınız ayakkabılar ayağınızı vuruyorsa ayakkabının vuran yerine bir parça vazelin sürün yumuşuyor

Bu bize genelde lazım olan bir bilgi teşekkürler eline sağlık.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

ben de bilmiyordum cerennurum Allah razı olsun kardeşim.

soğanı kavururken tuz serperdim rengi canlı olsun çabuk solsun diye. sonradan tekrar kattım fazla olmuş. önceden okumuştum yemeğin tuzu fazla olursa çiğ patates atın diye denedim ilk defa fazla tuzu gitti gerçekten.
cengiz55

cengiz55

Üye · 32 mesaj

Sizin sayenizde yakında yemek yapmayıda öğreniriz burada..
ping_pong

ping_pong

Mübarek Üye · 691 mesaj

selamun aleykum

arkadslarr cok faydalı bılgıler verıyorsunuz Allah sizden razı olsun

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

cümlemizden de arkadaşlar. bildiğim şeyleri hep anlatırım arkadaşlarıma Allah rızası için bilgilerimi paylaşmayı sevdiğim için. sizlerden de bekleriz aklınıza gelen bişey olursa forumumuz burada.
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

bilinen şeyler ama yazayım yine de

patlıcanları doğradıktan sonra tuzlu suda bekletiyoruz acısının çıkması için

karpuzu ikiye kestikten sonra hepsi yenmediği için dolaba koyuyoruz orda da hava alınca bozulma oluyor. bunun için streç filmle kaplıyoruz karpuzun üstünü. buzdolabı poşetleri ve streç filmler kolaylık sağlıyor mutfakta.
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

selamunaleykum kardeşim kettıller var kırlenıyor ve kirec tutuyor
temızlemek ıcın lımonlu suyla ıcını kaynattın tertemız olacaktır
:)
gülnisa

gülnisa

Limonun daha cok suyunu cikmasini istiyorsun biraz sicak suda beklet goreceksin ki daha sulu olacaktir:)
gülnisa

gülnisa

Eğer ütü yapmayi cok sevmiyorsan perde yikarken tek bir perde koy camaşir makinesine ve perdeyi duzgun bir şekilde katla
goreceksin perdene ütü yapmak zorunda kalmayacaksin
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

gülnisaLimonun daha cok suyunu cikmasini istiyorsun biraz sicak suda beklet goreceksin ki daha sulu olacaktir:)

gülnisa ben de mikrodalgada biraz bekletiyorum baya sulu oluyor doğrusu tavsiye ederim. bilgiler için teşekkürler :)
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

aleyküm selam gülnisa limon tuzu satılıyorya bir paketi döktüm ketıl a su da koydum bastım düğmeye su kaynadıktan sonra kireçten eser kalmamıştı limonlu suyu da denerim bi ara. :)
nurun ayn

nurun ayn

Üye · 21 mesaj

buda benden

buda benden

sa arkadaşlar bide ben söyleyim kızarma yaptıgınızda baktınız yag sıçrıyo birazcık tuz atın tavanın dibine:a03:
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

aleyküm selam kardeşim

patates kızartınca da yağa birkaç damla limon suyu sıkınca patatesler çıtır çıtır oluyormuş. denemedim henüz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.