{{{ 3 Kelime }}}
5.031 görüntülenme · 59 yanıt
......
......
Selamün Aleyküm, uzun zamandır pek görünmüyorsunuz yazılarınızı okumayı özledik az yazmaya başladınız yada ben çok dekgelmiyorum yazılarınıza, hayırlı günler...
......
BULENT TUNALI, post: 761815, member: 83367ağır başlı
az konuşan
yufka yürekli
yumuşak huylu
Selamün Aleyküm, uzun zamandır pek görünmüyorsunuz yazılarınızı okumayı özledik az yazmaya başladınız yada ben çok dekgelmiyorum yazılarınıza, hayırlı günler...
_sümeyra_
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
iklim.ela, post: 761843, member: 69558Selamün Aleyküm, uzun zamandır pek görünmüyorsunuz yazılarınızı okumayı özledik az yazmaya başladınız yada ben çok dekgelmiyorum yazılarınıza, hayırlı günler...
malum iş yoğunluğu hat safhada.pek girmeye fırsat olmadı.girdiğim zamanlardada siz denk gelmemişsiniz.inşallah daha çok görüşürüz Allah'ın izniyle.selam ve dua ile kalın
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
sevimli,çalışkan,zeki :)
.....
.....
Allah {c.c} razı olsun katıldığın için.......
.....
_sümeyra_ ↗Merhametli soğukkanli kararli duygusal inatçi ve değişmez görüşlü
Allah {c.c} razı olsun katıldığın için.......
......
......
Kolay gelsin, inşallah fırsat buldukça işlerden yazılarınızı bekliyoruz okuması keyifli bilgilendirici yazılar yazıyorsunuz çünkü daha çok karşılaşmak dileğiyle, selametle kalın inşallah...
......
BULENT TUNALI, post: 761999, member: 14336malum iş yoğunluğu hat safhada.pek girmeye fırsat olmadı.girdiğim zamanlardada siz denk gelmemişsiniz.inşallah daha çok görüşürüz Allah'ın izniyle.selam ve dua ile kalın
Kolay gelsin, inşallah fırsat buldukça işlerden yazılarınızı bekliyoruz okuması keyifli bilgilendirici yazılar yazıyorsunuz çünkü daha çok karşılaşmak dileğiyle, selametle kalın inşallah...
Teşekkür ederim iklim.ela kardeşim Allah'a emanet ol kendine iyi bak.
.............
.............
Neden bu kadar karamsarsın kardeşim, hiç kimse bilemez günahkar olup olmadığını, Allah {c.c} affetsin günahlarımızı inşallah...
.............
dinci, post: 769598, member: 85239zavallı ~~günahkar ~~ yorgun
Neden bu kadar karamsarsın kardeşim, hiç kimse bilemez günahkar olup olmadığını, Allah {c.c} affetsin günahlarımızı inşallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39137-3-kelime · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 600 sayfalık bir kitabın kelime kelime, harf harf ezberlenmesi mümkün müdür? Kur’an Fihristi ve Kayıtları 2 cevap
- Kelime- tevhid okumasına yardım edebilir misiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 41 cevap
- KELİME-İ TEVHİD,AYETÜ'L KÜRSİ VE YASİN-İ ŞERİF HATMİ Dini sohbet 4 cevap
- kelime-i tevhid Dua Bölümü 20 cevap
- dünya ağladı izleyin son nefeste kelime-i şahadet Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Sondan Harften Kelime Türetme Bilmece-Bulmaca ve Oyun 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.