kwon_salimOkulda yasyonel sayilari ve sosyalden yoma şehrini işledik ve yakamlari bulmak oldukça zordu
Oğlum okuylay kapanmadımı sen hala oyalaydamısın?:a30:
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
11.639 görüntülenme · 163 yanıt
kwon_salimOkulda yasyonel sayilari ve sosyalden yoma şehrini işledik ve yakamlari bulmak oldukça zordu
l@l, post: 752819, member: 58691allah aklınızı bu şekilde değerlendirin diye mi verdi size!!! bu ne saçma oyun bu kadar çok mu canınız sıkılıyo bi de elhamdülillah müslümanız dersiniz iş güç yok oturmuş "r" leri "y" yapıyosunuz!!!
l@l, post: 752819, member: 58691allah aklınızı bu şekilde değerlendirin diye mi verdi size!!! bu ne saçma oyun bu kadar çok mu canınız sıkılıyo bi de elhamdülillah müslümanız dersiniz iş güç yok oturmuş "r" leri "y" yapıyosunuz!!!
neslihantozanozamn neden açtığın 1o konudan 7 si bilmece, bulmaca ,oyun ,fıkra merak ettim..........
biz burda sadece dini bilgilerimizi paylaşmakla kalmıyor her eksiğimizi gideriyoruz
umarım sizde öyle olursunuz
hayırlı cumalar
selam ve dua ile
l@l, post: 755339, member: 77129sen kendi işine bak hadi!!!
eminiş43, post: 753387, member: 81895Benim toyunum bal ayısından çok koykuyoy ,biz bunun çayesini bulamadık.
koykma yavyum diyoyum dinlemiyoy
Aniden Dede ayı geliyoy deyincede ben koykuyoyum
Halbuki gelen minnacık ayıymış...:evet:H
hafizeBU KELİMELEYİNİZ NE KADAY KIYICI BU SİTEDE DİNİ BİLGİLEYİMİZ KADAY OYUNLAY FIKYALAYDA YEY ALIYOY ÇOK AYIP :a12:
l@l, post: 752819, member: 58691allah aklınızı bu şekilde değerlendirin diye mi verdi size!!! bu ne saçma oyun bu kadar çok mu canınız sıkılıyo bi de elhamdülillah müslümanız dersiniz iş güç yok oturmuş "r" leri "y" yapıyosunuz!!!Cok KIYICI konusuyoysunuz Bizim musLumanLigimizi yargilamak size mi dustu acaba abicim yada ablacim herneyse..... ELHAMDULILLAH HEPIMIZ MUSLUMANIZ .... Bes vakit namazimizdaniz .............. ama bizimde eglenmeye ihtiyacimiz vaydir degilmi :) Lutfen bu dusuncenizden kuytulun.......beyenmediginz foyumlari okumayin o zaman :):)
elifnur1997yahu bosveyin baska konuya gecelim rica ediyoyum :)
sevgi dinc, post: 757909, member: 85447bende sevmıyom tatişmayı ama insanlaın oldugu yede hey şey oluyo ne yapalım
kıskananla dıyom ben hafize annem kıskananla cantlasın sankı bizim yok eglenmeye hakkımız
siz madem bunca sounun içinde bunamı taktınız yokmuydu başka işiniz canım
Hasıl ı Kelamheygün oluyoymu yav ben yeniyimde
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/39013-evet-aykadaslay-oyun-oldukca-basit-yalnizca-r-yeyinie-y-hayfini-kullancaz · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.