Lütfen yardim edin!....
810 görüntülenme · 7 yanıt
Selamunaleykum sevgili kardeşlerim bu siteyi gerçekten çok beğendim herkes kardeşlik ve dostluk içinde birbirlerine dua ediyor. Ben maddi açıdan çok sıkıntılı dönemler geçiriyorum. Acil paraya ihtiyacım var lütfen benim için dua edermisiniz. Allah hepinizden razı olsun.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Sizlerden ricamız;
Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" ''Lütfen Yardım Edin'' gibi açılmamalıdır.
konu hakkında sizlerinde destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.ALLAH celle celalühu yar ve yardımcınız olsun.sabredin ve şükredin inşaALLAH kardeşim.hakkınızda hayırlısı olsun.
selam ve yürekten samimi dualarımla.
Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" ''Lütfen Yardım Edin'' gibi açılmamalıdır.
konu hakkında sizlerinde destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.ALLAH celle celalühu yar ve yardımcınız olsun.sabredin ve şükredin inşaALLAH kardeşim.hakkınızda hayırlısı olsun.
selam ve yürekten samimi dualarımla.
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
estf.sayın ablamız konu hakkında fırsat buldukça üye kurallarımızı okuyunuz.ALLAH celle celalühu yar ve yardımcınız olsun selametle kalın.inşaALLAH hayırlı ve güzel haberlerinizide ALLAH celle celalühu izni ile alırız.
senay74Allah hepinizden razı olsun. Kaan bey kusura bakmayın daha bugün üye oldum oyüzden bilmiyordum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38973-lutfen-yardim-edin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Lütfen yardim edin.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Eşim beni arayip sormuyor lütfen yardim edin ne yapacağimi bilmiyorum. İslam'da Aile Hayatı 38 cevap
- Ailem icin dua istiyorum sizlerden - yardim edin lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN LÜTFEN. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- yardim edin Tanışma Köşesi 5 cevap
- ALLAH (c.c.)rizasi icin yardim edin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.