evlilik
7.049 görüntülenme · 79 yanıt
50 adet de ben okuyayım inşaallah....
hocam tamamlanınca haber verin bir de aciz için salat-ı tefriciyye kampanyası başlatalım olmaz mı?
hocam tamamlanınca haber verin bir de aciz için salat-ı tefriciyye kampanyası başlatalım olmaz mı?
batan güneşbugun okunacaksa 1000 tane okurum acesi yoksa 2500 tane allahın izniyle okurum
Sevgili kardeşim 4444 tane okunacak.Sen istersen 1000 tane oku.Seni fazla yormayayım.Okuyunca haber verirsen sevinirim.Allah razı olsun.
nuri sezer50 adet de ben okuyayım inşaallah....
Tamam kardeşim bitince haber veririm.Yeni kampanya için bende destek olurum.Allah razı olsun.Yüce rabbim hepimizin işini rast getirsin.
dinciselamün aleyküm kardeşim bende 100 tane alıyorum okuyunca haber veririm
Allah razı olsun sevgili kardeşim.Yüce rabbim ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşaallah.AMİN.
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
denizaslanAllah razı olsun canım kardeşim.Bana çok destek oldun.Yüce rabbim işini gücünü rast getirsin.Allaha emanet ol.
selamün aleyküm sevgili kardeşim sizdende allah razı olsun amin cemi cümle muhammed ümmetinin işini rast getirsin sizde allah c.c. emanet olun sağlıcakla kalın hayırlı günler 50 tane daha alayım yüce rabbim kabul etsin amin
dinciselamün aleyküm kardeşim aldığım 100 taneyi okudum ALLAH CC kabul etsin hakkınızda hayırlı olanı yapsın
Allah razı olsun sevgili kardeşim.Yüce rabbim bu duayla birlikte ettiğimiz bütün duaları kabul etsin.AMİN.
gülderen özdemirselamün aleyküm sevgili kardeşim sizdende allah razı olsun amin cemi cümle muhammed ümmetinin işini rast getirsin sizde allah c.c. emanet olun sağlıcakla kalın hayırlı günler 50 tane daha alayım yüce rabbim kabul etsin amin
Aleyküm selam.Allah razı olsun sevgili kardeşim.Allah kabul etsin.
mvecdiabi ben simdi bunlardan okusam ne gibi sevaplar kazaniyorum ve okuncak kac tane kaldi?
Güzel kardeşim ettiğimiz bütün duaların sevabını ALLAH bilir.Bizimki kardeşlerimiz arasında bir çeşit yardımlaşma.Birbirimize destek oluyor ve kardeşlik duygularımızı güçlendiriyoruz.Düşünsene hiç tanımadığım bir kardeşim ALLAH rızası için benim adıma dua ediyor.
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
denizaslanAleyküm selam.Allah razı olsun sevgili kardeşim.Allah kabul etsin.
selamün aleyküm sevgili hocam 50 daha okunmuştur yüce rabbim yüce katında kabul etsin tez zamanda gönlünüze göre hayırlı bir kısmet versin allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar sizdende allah razı olsun sağlıcakla kalın
gülderen özdemirselamün aleyküm sevgili hocam 50 daha okunmuştur yüce rabbim yüce katında kabul etsin tez zamanda gönlünüze göre hayırlı bir kısmet versin allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar sizdende allah razı olsun sağlıcakla kalın
Allah razı olsun.Hayırlı akşamlar.
s.a. kardeşim tefriciyeleri okudum kusura bakma biraz geç haber verdigim için ama ben senin konunu hep dua köşesinde arıyordum orda sanıyordum sonunda buldum tekrar allah kabul etsin hakkında hayırlısını nasip etsin
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38869-evlilik · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Flört yaparak mı evlilik yapmalı yoksa geleneksel olarak mı evlilik yapmalı ? İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- { Hadislerle evlilik } slayt gosterisi Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 41 cevap
- Evlilik gerekli midir, şartları nelerdir? Dini sohbet 10 cevap
- Evlilikte Amaç Ne Olmalı? İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- .::evlilik::. İslam'da Aile Hayatı 17 cevap
- Evlilik adımları: "Bak, gör, ikna ol, teklif et ve teklifi kabul et" Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.