Kalbin Gece Uyanışı (okuyunuz inşaALLAH.)

4.171 görüntülenme · 47 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kıymetli kardeşim.

amin inşaALLAH.selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

-Tuğba-
esselamun aleyküm kıymetli abim çok değerli bir konu bu Rabbim anlayıp idrak edebilmeyi nasip eylesin farz namazlarından sonra kılınan en makbul namaz, insanı gece kaldırıp abdest aldıran secdeye vardıran Allah sevgisinden Resuli ekrem aşkından başka ne olabilir ki???

Rabbimiz bizleri efendimizin ahlakıyla ahlaklandırsın onu taklit eden bir ümmet eylesin inşaallah
hayırlı ve güzel paylaşınımdan dolayı Rabbimiz razı olsun sevabına yazsın inşaallah..

selamun aleyküm

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim,
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamünaleyküm
Çok değerli ve güzel bir konuyu bizlere hatırlattınız paylaşım için Allah razı olsun sizden..Rabbim ibadetlerimizi ihlasla yapmayı nasip etsin inşaallah..
Selam ve dua ile kalın...
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL FAYDALI BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ALLAH ECİR VE SEVABINI VERSİN İNŞALLAH.BU GÜZELLİĞE AÇILAN PENCEREDEN TÜM KARDEŞLERİMİZİN FAYDALANMASI DUASI İLE.SELAM VE DUA iLE KALIN İNŞALLAH
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

ALLAH razı olsun sağolun....
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kıymetli abi ve kardeşlerim.

amin inşaALLAH.selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız.

Delete, post: 821014, member: 85239
Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Allah razı olsun kardeşim,
Allah'a emanet olun
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.

gülsengülSelamünaleyküm
Çok değerli ve güzel bir konuyu bizlere hatırlattınız paylaşım için Allah razı olsun sizden..Rabbim ibadetlerimizi ihlasla yapmayı nasip etsin inşaallah..
Selam ve dua ile kalın...

BULENT TUNALISELAMÜN ALEYKÜM KAAN KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL FAYDALI BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.ALLAH ECİR VE SEVABINI VERSİN İNŞALLAH.BU GÜZELLİĞE AÇILAN PENCEREDEN TÜM KARDEŞLERİMİZİN FAYDALANMASI DUASI İLE.SELAM VE DUA iLE KALIN İNŞALLAH

policdemoALLAH razı olsun sağolun....
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Rabbim sizden razı olsun.Sizin bizimle paylaşımlarınıza vesile olanlardan da razı olsun.Ben size gönülden dua ediyorum aklıma geldikçe.Lütfen hayırlı paylaşımlarınıza devam edin.Allah a emanet olun,selamet içinde kalın...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim.

bu yürekten kardeşlik şuurundaki ALLAH celle cellaühu rızası gözeterek göstermiş olduğunuz sevgi ve saygı muhabbeti ve içten duanıza amin,ALLAH celle celalühu razı olsun diyorum.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız kardeşim.

Hasıl ı Kelam, post: 821183, member: 72504Kardeşim benim,Rabbim sizden razı olsun.Sizin bizimle paylaşımlarınıza vesile olanlardan da razı olsun.Ben size gönülden dua ediyorum aklıma geldikçe.Lütfen hayırlı paylaşımlarınıza devam edin.Allah a emanet olun,selamet içinde kalın...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.