dua istiyorum
2.492 görüntülenme · 25 yanıt
selamün aleyküm kardeşler ablar ve abiler 3yıldır tedavi görüyorum beynimde küçük bir kitle var ne ileri nede geri gidiyor ilacı kestiğimde büyüme gösteriyor yinede RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN bana böyle ağrısız sızısız bir hastalık verdiği için ama yinede dua istiyorum kendime ve tüm hasta olan müslüman kardeşlerime ALLAHA emenet olun
aleyküm selam kardeşim,geçmiş olsun.Allah cümle hastalarla beraber acil şifalar ihsan eylesin.az evvel tüm hastalar için namazda dua ettim ama senin için özel olarak dua edeceğim.hayırlı haberlerini alırız inşaallah. Allah'a emanet olun.
Vealeykümselam kardeşim..
Rabbim acil şifalar göndersin size ve tüm hasta olanlara...inşallah..selametle..
Rabbim acil şifalar göndersin size ve tüm hasta olanlara...inşallah..selametle..
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
Rabbiim safi adiyla şifa versin inşallah sana ve tum hasta kardeşlerimize selametle
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ayşe-rana, post: 740366, member: 43394aleyküm selam kardeşim,geçmiş olsun.Allah cümle hastalarla beraber acil şifalar ihsan eylesin.az evvel tüm hastalar için namazda dua ettim ama senin için özel olarak dua edeceğim.hayırlı haberlerini alırız inşaallah. Allah'a emanet olun.
sağol kardeşim ALLAH senden ve senin gibilerden razı olsun enson ikigün önce geldim hastaneden ne ileri nede geri gidiyor tabiki buda ilaçlan oluyor ilaç kullanmadığımda
ilerleme gösteriyor yinede binlerce şükürler olsun derdi veren şifayıda verir
duanı esirgeme kardeşim çünkü sizin gibilerin duasına ihtiyacım var
Ve aleykümselam...Rabbim acil şifalar vedrsin inşallah...Rabbim yardımcınız olsun..Hayırlı günler..İnşallah sabırla atlatırsınız...
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Aleyküm selam kardeşim....Yüce Rabbimden acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz...Allah'a emanet olun...

Ağlama KARANFİL.....Beni de ağlatma.....Sil Gözyaşlarını......
......Büyük randevu ... Bilsem nerede , saat kaçta ?
Tabutumun tahtası , bilsem hangi ağaçta ?........
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38840-dua-istiyorum · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.