Ben gidiyorum.artik siteye girmicem yasak çünkü

2.110 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

İNCİNURhem benim annemde babamda buraya üye tamammı.burayıda çook seviyorlar.allaha emanet ol.

ama ben bunları seni kırmak için demedim ki hemsen kırılırsan bana ben parçalanırım burada
efra

efra

Aktif Üye · 88 mesaj

Allah herkese senin gibi evlat nasip etsin inşallah
Rabbin seni nazarlardan korusun
kendıne cok dıkkat et
Allah a emanet ol ...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

volkankaya3575unutmaki nazara kim ki çok inanıp ve konuşuyorsa onun nazarı herkesten ve herşeyden daha çok deger sen bu gibi sitelerde bu nazar değme işi ile ugraşma burası bir paylaşım ve hiç bir birlerini hiç tanımayan insanların bir birleri için yaptıkları küçük bir şeye hayır duası ederek gönüllerin açıldığı bir yer burada kimseye nazar değmez nazarı seni gören ve bilen yerde ara bence

kardeşim çocuk o ya bu ne eleştiri böyle 8 yaşında ama hepimizden akıllı maşallah
yurtlu

yurtlu

Mübarek Üye · 736 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM
HİÇ ÜZÜLME RABBİMİN HER VERDİĞİNDE BİR HAYIR VARDIR BİLİYORUZ
ÖNCE SENİN SAĞLIĞIN ZATEN İÇİNDE OLANI RABBİM BİLİR VE SANA BİR ŞEKİLDE YİNE NASİP EDER BUNU UNUTMA OLUR MU KENDİNE ÇOK İYİ BAK
RABBİME EMANETSİN SELAM VE BAKİ DUA İLE...:a07:
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

canım benım senın saglıgın daha önemli o guzel rabbim senı nazarlardan kazalardan belalardan korusun ayagını tas a degdirmesin sende dikkatli ol canım. anne ve baban senın saglıgını iyiligini düşünüyorlar sende onların söyledikelrini yap canım inşALLAH her daim ii olursun öptüm canım en guzele emanetsin
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
volkankaya3575

volkankaya3575

Kıdemli Üye · 142 mesaj

dinci, post: 740454, member: 83412kardeşim çocuk o ya bu ne eleştiri böyle 8 yaşında ama hepimizden akıllı maşallah

arkadaşlar benim demek istediklerimi yanlış anlamış sınız benim ilk yazımdan itibaren okursanız ne demek istediğimi anlardınız
relvin

relvin

Kıdemli Üye · 182 mesaj

Insallah kisa bir zamanda yeniden aramiza donersin kardes.Amin
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

incinurum güzel yürekli kardeşim
diğer arkadaşlarımında dediği gibi ailen senin için iyi olacaklarını düşündükleri için bunu yapıyor siteye giremesen bile bize ve dieğr ihtiyacı olan kardeşlerimize dualarında yer ayırman yeter. rabbim en kısa rabbim sana ve şifa bekleyen kullarına şşifalar versin .tekrar aramıza dönmen duası ile allah a emanet ol
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.