Bende yeni geldim. Var dimi selamımı alacak birileri:)
3.870 görüntülenme · 61 yanıt
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
zeymeshoş geldin aramıza bende yeni sayılırım gerçi çoktan üye oldum ama uğramaya fırsatım olmadı sadece bu son bir ay da giriyorum gerçekten çok güzel bir site yardımlaşmayı seven arkadaşlar var burda eminim çok seveceksin şimmdiden hayırlıolsun ALLAH devamını getirsin
Allah razı olsun kardeş. Hepimizin hakkında hayırlı olur inş.
Selam ve dua ile.
Dualarınızda eksik etmeyin bizleride.
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
rüyam3Aleyküm Selam
Kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun...
Hoşbulduk. Allah razı olsun. İnş hayırlı olur hepimizin hakkında.
Selametle.
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
ekremeeealeykume selam hoşgeldin
ALLAHA emanetsin
Hoşbulduk. Allah razı olsun. Sizlerde Alllaha emanet olunuz.
Selam ve dua ile..
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
şenay babanhoşgeldin reispelin allahın selamı üzerimizde olsun ben şenay canım
Hoşbulduk Allah razı olsun şenaycım. Hakkımızda hayırlı olur inş. Bu arada bende Pelin. Dualarında eksik etme bizleride.
Selam ve dua ile..
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
Selam ve dua ile.
hayırlı olsun reis pelin hemşeriyiz senle ne güzel bursadan bi kardeşimizin daha olması, hayırlı paylaşımlar bekliyoruz senden de Allaha emanet ol dua ile...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
ayşe.a, post: 745894, member: 61910ve aleykümselam kardeşim sen geleli de olmuş ama yeni cevap yazıyorum kusuruma bakma artık
hayırlı olsun reis pelin hemşeriyiz senle ne güzel bursadan bi kardeşimizin daha olması, hayırlı paylaşımlar bekliyoruz senden de Allaha emanet ol dua ile...
Ne kusuru Ayşecim. Banada ne mutlu hemşerilerim de beni anıyor. Allah razı olsun bu arada inş hepimiz için hayırlı olur. Dualarında benide unutma olurmu?
Selam ve dua ile..
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
YĞMUR, post: 746734, member: 20924A.SELAM HAYIRLI CUMALAR BENDE YENİ GELDİM :a03:
Hoşgeldin canım kardeşim. Hakkında hayırlısı olur inş. Paylaşımlarını bekliyoruz. Dualarından da eksik etme bizleri. Selam ve dua ile. Hayırlı cumalar..
reispelin, post: 740118, member: 9204selamun aleyküm forum sakinleri. Bende yeni katıldım aranıza. Paylaşımlar için şimdiden allah razı olsun. Selam ve dua ile..:a15:
aleyküm selam canim kardeşim hoşgeldin aramiza...
ilelligaa inşaallah
reispelin
Yeni Üye · 0 mesaj
Nevin_1982, post: 748114, member: 84407Ve aleykum selam kardeşim hoşgeldiniz.allaha emanet olunuz.
Hoşbulduk. Allah razı olsun. Sizlerde Allaha emanet olun. Dualarınızdan da eksik etmein nolur.
Selametle..
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 69 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38824-bende-yeni-geldim-var-dimi-selamimi-alacak-birileri · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.