belki özel bi konu olabilir ama sormamda yarar var.evleneceğim kişi başı açık olması hakkında ne düşünüyorsunuz abilerim ablalarım? yurt dışında yaşıyor biraz din konulara uzak gibi. ne yapmalıyım acaba? evlenmem doğru olurmu? ama çok seviyorum ya.
bi fikir?
688 görüntülenme · 3 yanıt
selamün aleyküm kardeşim önemli olan başının açık olması değil bence önemli olan inancının olup olmaması ve bu yönde ne kadar istekli başı açık olabilir ama kapanabilir başı açık olabilir ama en azından ibadetini yapabildiği ölçüde yapar hem sen inançlı bir insansan eminim ki senden gördükçe içinde varsa oda yaşamaya öğrenmeye çalışacak ve belli bir zaman sonra oda belki ALLAHIN izniyle birşeyler yapacaktır bence bu konuları onunla konuşmalısın çok aykırıysa ve sıcak bakmıyorsa bu ilerki günlerde zor olabilir yinede RABBİM hakkında hayırlısını nasip eder inşallah
selam ve baki dua ile
hayırlı geceler...
selam ve baki dua ile
hayırlı geceler...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
ahlakı iyi olsun hiç belli olmaz sonradan kapananlarda oluyor misal ben. ama kapalı olması şart diyorsanız evlendikten sonra sorun yaşayanlar var. erkek istiyor kadın istemiyor sorun çıkıyor sonra. bu size ve ona bağlı. açıkça konuşmak en iyisi.
sıla1ahlakı iyi olsun hiç belli olmaz sonradan kapananlarda oluyor misal ben. ama kapalı olması şart diyorsanız evlendikten sonra sorun yaşayanlar var. erkek istiyor kadın istemiyor sorun çıkıyor sonra. bu size ve ona bağlı. açıkça konuşmak en iyisi.
ahlakı çok iyi çok sevecen ama yurtdışında olduğu için haliyle biraz soğumuş gibi hali var.tabi ben üstüne gitmem öyle kapan diye ama diğer taraf için düşünüyorum:( ne yapacam bilemiyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38739-bi-fikir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- fikir türetmece....... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 74 cevap
- LÜTFEN SİZLERDENDE FİKİR ALMAK İSTİYORUM !!! Bilmece-Bulmaca ve Oyun 10 cevap
- ÜÇ ŞEY İÇİN FİKİR VARMI İslami Bilgi ve Kaynaklar 8 cevap
- Bana fikir verebilir misiniz Dini sohbet 9 cevap
- ne olur bana bir fikir verin.ALLAH RIZASI İÇİN Görüş- Öneri- İstek 10 cevap
- Kadına Yanlış Fikir Veren Komşu Dini Hikayeler 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.