Günahların affı için dua
7.038 görüntülenme · 21 yanıt
sevinç 54
Yeni Üye · 0 mesaj
"Allahümme inni zalemtü nefsi zulmen kesiran la yağfiru'z-zünube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'l-ğafuru'r-rahim."
Manasi:"Allahım! Kendi nefsime cok zulmettim,Senden başka günahları bağışlayacak,affedecek yoktur.Ind-i Ilahinden beni bağışla (yargıla) ve beni esirge (acı).Zira bağışlayan (Gafur) merhamet eden,acıyan (Rahim) ancak sensin."
"Allahümme inni zalemtü nefsi zulmen kesiran la yağfiru'z-zünube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'l-ğafuru'r-rahim."
Manasi:"Allahım! Kendi nefsime cok zulmettim,Senden başka günahları bağışlayacak,affedecek yoktur.Ind-i Ilahinden beni bağışla (yargıla) ve beni esirge (acı).Zira bağışlayan (Gafur) merhamet eden,acıyan (Rahim) ancak sensin."
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Manasi: "Allahim! Kendi nefsime cok zulmettim, Senden baska günahlari bagislayacak, affedecek yoktur. Ind-i Ilahinden beni bagisla (yargila) ve beni esirge (aci). Zira bagislayan (Gafur) merhamet eden, aciyan (Rahim) ancak sensin."
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38732-gunahlarin-affi-icin-dua · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.