kariyer testi

1.342 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

Bir Amerikan kariyer testi..Basit ama uygulanan ve doğruluğu kanıtlanmış etkili bir test… bir tanesini secin bakalim.
Soru su;
“Kedinin biri agaca cikmis ve inmek bilmiyor… Kediyi o agactan indirmek icin ne yaparsiniz?. ..
” Burada düsünün ve cevabiniza göre kariyer analizinizi asagida bulun…

1-Agaca tirmanirsiniz;
2-Agaca merdiven dayayip tirmanirsiniz;
3-”Gel pisi pisi” diye bagirirsiniz;
4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirirsiniz;
5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri ararsiniz;

1-Agaca tirmandiysaniz; Cesur ve giriskensiniz. .. Iyi bir satis temsilcisi olursunuz…
2-Agaca merdiven dayayip tirmandiysaniz; Hedefe nasil ve ne yöntemlerle ulasacaginizi planlayabiliyorsunu z… Iyi bir halkla iliskiler müdürü olursunuz…
3-”Gel pisi pisi” diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz. .. Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin…
4-Disi bir kedi bulup agacin altina getirdiyseniz;Kendi isinizi kurup cok basarili ve ünlü olabilirsiniz. ..
5-Itfaiye gibi kurtarici görevlileri aradiysaniz; Sorumlulugu baskalarina atmayi iyi beceriyorsunuz. .. Iyi bir üst düzey yönetici olursunuz…
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

Bu ilmi araştırmaların karşısında saygı ile eğiliyorum:a15:

ne alemsiniz yav:a16:
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

ne demek her zaman:a26:
selam ve dua ile...
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

paylaşım için teşekkürler güzel tesbitler
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

aşk çiçeği, post: 740599, member: 84322paylaşım için teşekkürler güzel tesbitler

önemli değil ben teşekkür ederim okuduğun için...
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

ben itfaye çağırırdım
Sweet-S

Sweet-S

Aktif Üye · 94 mesaj

Iyi bir halkla iliskiler müdürü oludum ..
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

3-”Gel pisi pisi” diye bagirdiysaniz; Saflik derecesinde iyimsersiniz. .. Ne yaparsaniz yapin, sakin kendi isinizi kurmaya kalkmayin…

:) :) :)

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.